Mainos

Telejätit AT&T ja BT perustavat yhteisyrityksen

Suuret teleyhtiöt British Telecommunications ja amerikkalainen AT&T sopivat tänään maailmanlaajuisen yhteisyrityksen perustamisesta.

Lehdistötiedotteessaan yhtiöt kertovat aikeestaan rakentaa maailmanlaajuinen, kehittynyt televerkko tietokone- ja puhelinpalveluja varten. Palvelut suunnataan etupäässä rahoitusmaailmalle, öljy-yhtiöille ja tietoteknologian yrityksille. Tätä tarkoitusta varten molemmat yritykset kehittävät maailmanlaajuisen Internet-pohjaisen verkon.

-Tämä verkko, joka kapasiteetiltaan ja laajuudeltaan on vailla vertaa, antaa tuen maailmanlaajuiselle sähköiselle kaupankäynnille ja maailmanlaajuisille puhelinkeskuksille sekä tarjoaa uusia Internet-pohjaisia ratkaisuja kansainvälisille yrityksille ja tien päällä oleville yritysjohtajille, teleyhtiöt kertoivat.

Brittiläinen Financial Times -lehti raportoi yhteisyrityksestä jo eilen, mutta silloin yhtiöt kieltäytyivät kommentoimasta tietoa. Tänään kuitenkin yhtiöt vahvistivat, että yhteisyritys toteutetaan ja että siihen investoidaan kymmenen miljardia dollaria eli lähes 55 miljardia markkaa.

Uuden, 5000 ihmistä työllistävän yhtiön on määrä aloittaa toimintansa vuoden kuluessa. Pääkonttori sijoitetaan Yhdysvaltain itärannikolle, ja pääjohtajaksi tulee BT:n hallituksen puheenjohtaja sir Iain Vallance.

Voittoa lasketaan tulevaksi miljardi dollaria ensimmäisenä vuotena, ja sen odotetaan kasvavan 15-20 prosenttia joka vuosi. -BT:n ja AT&T:n päämääränä on tulla yhteisyrityksen kautta kiistämättömiksi johtajiksi nopeasti kasvavilla viestintämarkkinoilla, yhtiöt sanoivat julkilausumassaan.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.