Mainos

Telehallintokeskuksesta tulee Viestintävirasto

Telehallintokeskuksen vaihtaa nimeä. Uusi, huomenna voimaan astuva nimi on Viestintävirasto. Ruotsiksi viraston nimi on Kommunikationsverket ja englanniksi Finnish Communications Regulatory Authority, jonka virallinen lyhenne on Ficora.

Telehallintokeskuksen nimenmuutos sisältyy lakiin viestintähallinnosta, joka tulee voimaan huomenna 1. syyskuuta.

Telehallintokeskuksen ilmoituksen mukaan nimenmuutos johtuu viraston toimenkuvan muutoksesta. Telehallintokeskuksesta on tullut sähköisen viestinnän ja tietoyhteiskunta-palvelujen yleinen hallintoviranomainen. Aiempi nimi ei enää vastannut viraston tehtäväkuvaa ja laajenevaa toimialaa.

Viestintäviraston tehtävänä tulee olemaan viestintämarkkinoiden toimivuuden ja tehokkuuden turvaaminen. Tavoitteena on, että kuluttajille on tarjolla keskenään kilpailevia, teknisesti kehittyneitä, laadukkaita ja edullisia viestintäpalveluita.

Nimenmuutoksen myötä otetaan käyttöön myös Viestintäviraston uusi tunnus ja graafinen ilme. Samassa yhteydessä muuttuvat myös viraston Internet- ja sähköpostiosoitteet.

Internet-palvelun uusi osoite on 3.9. 2001 alkaen http://www.ficora.fi. Uudet sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@ficora.fi. Muut yhteystiedot säilyvät ennallaan. Tv-maksuasioiden Internet-palvelut on koottu osoitteeseen http://www.tv-maksu.fi.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.