Mainos

Tele myi ennätyksellisesti kännyköitä

Telecom Finland saavutti kaikkien aikojen matkapuhelinliittymien kuukausimyyntiennätyksen kesäkuussa.

Telen GSM-asiakkaiden määrä kasvoi kesäkuussa ennätykselliset 44 642 kappaletta. NMT-asiakkaiden vähentymisestä johtuen todellinen asiakaslisäys oli 40 587.

NMT 900 -verkossa toimivien Ringo-liittymien myynti kasvoi edelleen odotetusti. Edellinen kuukausiennätys 38 245 uutta asiakasta saavutettiin joulukuussa 1996.

Telecom Finlandin Matkapuhelinpalveluiden apulaisjohtaja Janne Vainion mukaan tämän vuoden kasvu on ollut voimakkaampaa kuin vuonna 1996.
- Kesäkuun lopulla Telen matkapuhelinasiakkaiden määrä nousi lähes 1,4 miljoonaan alkuvuoden 1,2 miljoonasta. Puolessa vuodessa uusia asiakkaita on tullut 180 000, joista yli 90 prosenttia ovat yksityisasiakkaita. Edellisen vuoden vastaavaan puolivuotisjaksoon verrattuna GSM-asiakasmäärä kasvoi 24 prosenttia ja NMT-asiakkaat mukaanlukien 13 prosenttia. Näkymät kannattavalle kasvulle ovat hyvät myös tulevaisuudessa, Vainio sanoo.

Tuoreimmassa kansainvälisessä vertailussa Suomi on kasvattanut matkapuhelintiheyttä muihin maihin nähden entisestään. Financial Timesin julkaiseman Mobile Communications -julkaisun mukaan Suomen matkapuhelintiheys 1.6.1997 oli 33,33 prosenttia eli joka kolmannella suomalaisella on tällä hetkellä käytössään matkapuhelin.


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.