Mainos

Tel-yhtiöt miettivät tarvetta yhteisiin omistajalinjauksiin

Työeläkelaitokset miettivät, onko niillä tarvetta perustaa yhteinen työryhmä pohtimaan yhteisiä linjauksia omistajapolitiikkaansa. Etenkin suurilla tel-yhtiöillä on huomattavia omistuksia suomalaisyrityksissä. Ne ovat myös toistensa kilpailijoita. -On yhteisesti jonkin verran keskusteltu siitä, mikä Telan (Työeläkelaitosten liitto) rooli tällaisessa asiassa voisi olla vai eikö se ole mitään, Telan hallituksen puheenjohtaja Sampo-Varman toimitusjohtaja Paavo Pitkänen kertoi tänään.

Hänen mukaansa yhtä lailla voidaan päätyä siihen, että jokainen työeläkeyhtiö ja -laitos miettii asiaa omista lähtökohdistaan. Pitkänen korosti, että minkäänlaisia päätöksiä työryhmän perustamisesta ei ole tehty ja varsinainen keskustelukin on vielä edessä. Hän oli myös haluton sanomaan, millaisella aikataululla keskusteluja tai ratkaisuja on tarkoitus tehdä.

Telan hallitus on koolla keskiviikkona. Pitkäsen mukaan asia tullee esille tavalla tai toisella. Sen enempää hän ei halunnut tarkentaa asiaa, koska asioista halutaan keskustella rauhassa. Työeläkelaitokset hoitavat suomalaisten eläketurvaa.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.