Mainos

Teksasin ampuja surmasi uhrinsa erittäin raa’asti

Teksasissa kuuden ihmisen surmaamisesta syytetty mies pyörtyi, kun hänen tekemiensä surmien yksityiskohtia luettiin ääneen oikeussalissa.

33-vuotiasta Ronnie Lee Haskellia syytetään neljän 4-14-vuotiaan lapsen sekä näiden vanhempien murhaamisesta. Surmatut olivat Haskellin ex-vaimon sukulaisia.

Haskellin uhrit olivat 4- ja 14-vuotiaat pojat, 7- ja 9-vuotiaat tytöt sekä heidän vanhempansa Stephen ja Katie Stay. Viisi heistä löydettiin menehtyneenä, yksi lapsista kuoli, kun häntä oltiin kuljettamassa sairaalaan.

Vain 15-vuotias tytär selvisi hyökkäyksestä hengissä.

Sitoi uhrinsa, sitten ampui kaksi kertaa

Syyttäjän mukaan Haskell oli surmannut perheen teloitustyyliin. Mies oli sitonut perheenjäsenet ja ampunut jokaista sen jälkeen kaksi kertaa.  Ensimmäisenä Haskell oli surmannut perheen äidin.

Haskell oli päässyt taloon teeskentelemällä kuljetusfirman työntekijää. Mies tunkeutui taloon sillä aikaa, kun oven avannut 15-vuotias tyttö oli lähtenyt hakemaan kynää kirjoittaakseen ylös miehen nimen ja numeron. Tyttö ei ollut tunnistanut Haskellia tämän kasvattaman parran takia.

Haskell oli tämän jälkeen vetänyt esiin aseen ja käskenyt tyttöä kokoamaan muut lapset olohuoneeseen. Mies oli komentanut lapset makaamaan lattialle ja sitonut heidät tämän jälkeen.

Haskell tämän jälkeen odotti vanhempia, jotka olivat palaamassa pankista.

Vanhempien palattua Haskell ampui perheen. Haskell oli suunnitellut menevänsä surmaamaan vielä muitakin ex-vaimonsa sukulaisia. Kun surman yksityiskohtia luettiin ääneen oikeudessa, Haskell pyörtyi. Viranomaiset joutuivat kärräämään miehen ulos salista toimistotuolin avustuksella.

Haskellin asianajajan mukaan mies on kärsinyt mielenterveyden ongelmista.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.