Mainos

Teknisten Joenpalo: TT vieraantunut käytännön työelämästä

STTK:laisen Teknisten liiton puheenjohtaja Ilkka Joenpalo (sd.) sanoo, että Teollisuuden ja työnantajain keskusliitto TT on vieraantunut käytännön työelämästä. Joenpalon mukaan TT:n työmarkkinapoliittiset tavoitteet ovat ristiriidassa todellisuuden kanssa.

Teknisten liiton puheenjohtaja Ilkka Joenpalo arvioi tänään Helsingissä, että Teollisuuden ja työnantajain keskusliitto TT on vaarallisesti vieraantunut käytännön työelämästä. Joenpalon mukaan Elinkeinoelämän valtuuskunnan Evan kesäkuinen raportti ja teknisten kokemukset työpaikoilla kertovat yritysjohtajien voimakkaasta ammattiyhdistysvastaisuudesta.

-Evan raportissa julkituotua totuutta ei TT:n pelkillä kauniisti muotoilluilla tavoitteilla muuteta, Joenpalo huomauttaa. Hänen mukaansa TT:n tavoitteissa on kannatettaviakin piirteitä, jotka tekniset voivat hyväksyä.
-TT:n ja yritysjohtajien on kuitenkin vakavasti pohdittava, miten he saavat palautettua henkilöstön arvostuksen ja keskinäisen luottamuksen sekä hyvät neuvottelu- ja sopimussuhteet, Joenpalo tähdentää.
(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.