Mainos

Tekniikan Maailma tarkastaa Vanhasen talon

Pääministeri Matti Vanhanen aikoo kutsua rakennusalan asiantuntijat tarkastamaan taloonsa käytetyn puutavaran laadun.

Muuten kohu Ylen ja pääministeri Matti Vanhasen välillä laantui tänään. Vanhanen ei haasta Yleä kunnianloukkauksesta oikeuteen, vaan aikoo puhdistaa maineensa rakennusalan ammattilehden tekemällä katselmuksella pääministerin Lepsämän talossa.

Vanhanen harmittelee sitä, että esitutkinta väitetystä puulastista ei toteudu.

- Olisin tietysti toivonut, että tutkinta olisi käyty. Silloin olisi viranomaistoimin selvitetty, että lautakasaa ei ole minulle toimitettu. Nyt TM Rakennusmaailma -lehti tuo valitsemansa asiantuntijat paikalle ja suorittavat katselmuksen. Se on se tapa, joka minulla on käytettävissä sen selvittämiseen, että tätä Ylen mainitsemaa erää ei löydy.

Eilen Vanhanen ehdotti, että hänen taloonsa voi tulla esimerkiksi Suomen tietotoimisto STT ja rakennusalan ammattilaisia tekemään katselmuksen talon rakennusaineista.

Vanhanen ei aio nostaa kunnianloukkaussyytettä Yleä tai ketään toimittajaa vastaan.

Kalli pysyy puheissaan

Vaikka pääministeri Vanhanen ei halua Yleä oikeuteen, niin keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Timo Kalli ei peru puheitaan.

Hän vaatii yhä Ylen toimitusjohtajan Mikael Jungnerin eroa, ellei Yle pysty toimittamaan lisätodisteita väitteidensä perusteeksi.

Katso Timo Haapalan raportti (Kymmenen uutiset 1.10.2009)

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.