Mainos

Teinityttö laati tappolistan koulukiusaajistaan

Vantaalla sijaitsevan Länsimäen yläastetta käyvä 14-vuotias tyttö laati tappolistan alkuviikosta koulukiusaajistaan, kertoo Vartti.fi.

Koulu pyysi apua poliisilta, joka kävi hakemassa tytön kotoaan eilen. Rikoskomisario Juha Juurinen sanoi Vartti.fi:lle, että tyttö haettiin poliisilaitokselle ja hänelle annettiin tarvitsemaansa apua.

- Tyttö oli purkanut pahaa oloaan kirjoittamalla. Kyllä siinä ihan tappolistasta puhuttiin, Juurinen Itä-Uudenmaan poliisilaitokselta kertoi.

Poliisin mukaan tappolistalla oli "paljon oppilaita".

- Poliisin keinot asian ratkaisemiseksi ovat melko vähäiset. Viimeisen kahden vuoden aikana tämä on melko tavanomainen juttu. Vastaavanlaisia tapauksia poliisin tietoon tulee noin kerran kuukaudessa, Juurinen toteaa.

Tyttö ja hänen äitinsä saivat eilen apua myös sosiaaliviranomaisilta. Myös poliisi kävi koululla rauhoittelemassa tilannetta. Koulusta lähetettiin eilen koteihin kirje, jossa kerrottiin tapahtuneesta.

Yläasteen rehtori Virpi Lehmusvaaran mukaan koulussa tiedettiin tytön kiusaamisesta ja kiusaamista on selvitetty oppilashuollon kanssa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.