Mainos

Teinityttö halusi auttaa äitiään – otti 3-vuotiaan veljensä mukaansa kouluun

17-vuotias tytär pelasti tilanteen, kun äiti ei ehtinyt hakea pikkuveljeä päiväkodista

Candice Curry kehuu vuolaasti Instagramissa tytärtään Stiles Parishia, joka tuli hätiin, kun kumpikaan vanhemmista ei pystynyt hakemaan perheen 3-vuotiasta kuopusta päiväkodista.

– En ole koskaan aiemmin joutunut pyytämään häntä hakemaan veljeään hoidosta, mutta kyseessä oli hätätilanne, Curry kertoo ABC Newsille.

Hän ajatteli, että tyttö veisi pikkuveljensä kotiin, mutta sairaanhoitajaksi opiskeleva Parish ei halunnut lintsata koulusta tämän takia. Niinpä hän haki veljensä hoidosta ja otti hänet mukaan kouluun.

Väsynyt pikkuveli nukahti oppitunnilla Parishin syliin ja nukkui lähes koko opetuksen ajan. Opettajaa pojan läsnäolo ei häirinnyt lainkaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Curry kiittelee tyttärensä tunnollisuutta ja kertoo huolehtineensa turhaan siitä, että 14 vuoden ikäero olisi esteenä sisarusten väliselle läheisyydelle.

– Kun näin kuvan heistä Instagramissa, sydämeni oli pakahtua, hän sanoo.

– Se, kuinka rauhallisesti poika nukkuu hänen sylissään luokassa, kertoo vain siitä, kuinka paljon hän luottaa sisareensa. Äitinä voin olla vain kiitollinen siitä, että heidän välinsä ovat niin läheiset.

Lähde. ABC News

***

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.