Mainos

Teinitähteä potkitaan netissä päähän urakalla

Kanadalainen teinitähti Justin Bieber on joutunut todellisen nettikiusaamisen kohteeksi. Pari päivää sitten kerroimme, että Bieberiä käsitteleviin YouTube -videoihin oli lisätty pornosivuille johtavia linkkejä.

Mutta myös Bieberin konserttikiertue-sivu on joutunut rankan pilailun kohteeksi. Bieberin My World Tour -sivustolla kysyttiin, mihin maahan hänen pitäisi seuraavaksi suunnata kiertueellaan. Äänestettäviä maita ei oltu rajattu mitenkään.

4chan-verkkosivuston rohkaisemana käyttäjät äänestivät Bieberin seuraavaksi kohteeksi Pohjois-Korean hulppealla 659 141 äänimäärällä. Seuraavaksi eniten ääniä annettiin Israelille, 624803 kappaletta.

Kyseessä on selvä pila kun ottaa huomioon, että lähes kaikkien Pohjois-Korean asukkaiden internetin käyttö on estettyä tai vahvasti rajoitettua. BBC toteaa teknologiasivuillaan olevan epätodennäköistä, että annetut äänet olisivat oikeasti tulleet Pohjois-Koreasta. Tiedossa ei ole, että Kim Jong-il olisi Bieberin musiikin ystävä.

Vääriä huhuja: "Äiti Playboyn sivuille"

Bieberiin on kohdistunut viime viikkoina useita muitakin netti-piloja.

Viime kuussa 4chan-sivustolle lähetetyssä viestissä kehotettiin kaikkia kirjoittamaan Googleen kuppaan liittyvä hakusana "Justin Bieber Syphilis". Kyseinen haku nousi Googlen Hot Searches -listan kärkeen.

Netissä on myös liikkunut vääriä huhuja, joiden mukaan Bieber olisi kuollut, että hän olisi liittynyt johonkin lahkoon tai että hänen äidilleen olisi tarjottu 50 000 dollaria Playboyssa poseeraamiseksi.

Bieber on kommentoinut muutamiin pilailuihin Twitterissä.

- Vastaanpa joihinkin hulluihin huhuihin... En ole kuollut, hän kirjoitti eräässä viestissään.

- Äidilläni on moraalia... joten annetaan tuollaisten huhujen olla... sillä tuollaiset huhut häiritsevät minua, Bieber kirjoitti viime viikolla.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.