Mainos

Teinipojat löysivät salkun täynnä rahaa ja palauttivat sen — ei löytöpalkkiota

Rehellisyys maan perii, mutta löytöpalkkiota sillä ei välttämättä saa. Tämän saivat havaita kaksi teinipoikaa Britanniassa, jotka palauttivat poliisille Bathin bussiasemalta löytämänsä rahasalkun.

Will Miles ja Ryan McGlory löysivät 50-punnan setelinippuja sisältäneen salkun bussiaseman penkiltä keskellä yötä. Laukussa oli rahaa kaikkiaan 5000 puntaa. Salkussa oli rahojen lisäksi passeja sekä käytettyjä lentolippuja.

Pojat yrittivät palauttaa löytämäänsä salkkua paikalliselle poliisiasemalle, joka oli kuitenkin suljettu. Pojat palauttivat lopulta salkun rahoineen kahdelle kadulla partioineelle poliisille.

Seuraavana päivänä pojat saivat puhelun salkun kiitolliselta omistajalta. Mies kertoi nostaneensa rahat poikansa yliopistomaksuun.

Myös poliisi kehui poikien rehellisyyttä

–Pojat toimivat oikein. Olen varma, että salkun omistaja on erittäin kiitollinen, että hänen omaisuutensa löysivät kaksi näin reipashenkistä poikaa, komisario Steve Mildren ylisti.

Kiitokset jäivät poikien ainoaksi palkkioksi, sillä rahoista ei maksettu löytöpalkkiota. Pojat totesivat kuitenkin, etteivät palauttaneet rahoja palkkion toivossa.

– Järkytyimme hieman kun näimme rahat. Emme tienneet tarkkaan kuinka paljon sitä oli, mutta tajusimme, että sitä on paljon, Will kertoi Daily Mailissa.

– Tiesimme, että joku varmasti kaipaa rahoja, joten päätimme palauttaa ne poliisille.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.