Mainos

Teinipoikaan kuolettavasti törmännyt autoilija vaatii korvauksia

Teini-ikäiseen polkupyöräilijään kuolettavasti törmännyt nainen vaatii uhrinsa omaisilta korvauksia henkisistä kärsimyksistä. Asiasta uutisoi kanadalainen Toronto Sun perjantaina.

Sharlene Simon, 42, törmäsi katumaasturillaan 17-vuotiaaseen Brandon Majewskiin yöllisellä tiellä, 90 kilometrin päässä Torontosta lokakuussa 2012. 

Simon on haastanut oikeuteen paitsi onnettomuudessa edesmenneen Majewskin, myös tämän kaksi ystävää. Lisäksi hän on haastanut Simcoen kunnan tiehuollon laiminlyömisestä.

Majewskin kanssa pyöräilleistä kahdesta 16-vuotiaasta nuoresta yksi loukkaantui vakavasti, toinen selviytyi naarmuilla.

Onnettomuus tapahtui puoli kahdelta yöllä. Auto osui nuoriin takaapäin. Simon on myöntänyt ajaneensa 90 kilometrin tuntivauhtia 80 kilometrin nopeusrajoitusalueella. Hän sanoo, ettei havainnut heijastimia polkupyörien polkimissa.

Simon vaatii 1,35 miljoonan dollarin (n. 880 000 euroa) korvauksia henkisestä kärsimyksestä, johon lukeutuvat masennus, ahdistus, ärsyyntyneisyys ja onnettomuudenjälkeinen stressi. Hän syyttää poikia huolimattomuudesta jarrujen käytössä ja nimittää näitä "epäpäteviksi pyöräilijöiksi".

– Puhallutusta ei tehty, joskaan poliisin mukaan alkoholia ei epäilty, eikä syytteitä nostettu, South Simcoen poliisin raportissa sanotaan.

Simonin poliisina työskentelevä puoliso Jules Simon ajoi vaimonsa perässä onnettomuusyönä, mutta poliisiraportissa hänestä puhutaan todistajana vain vähän. Hän pysäytti autonsa onnettomuuden satuttua tiensivuun ja kyyditsi pian vaimonsa kotiin.

Majewskin ja muiden kahden pojan perheet ovat haastaneet puolestaan Simonin oikeuteen, lähinnä sairaala- ja hautauskulujen kattamiseksi. He syyttävät Simonia ylinopeudesta sekä mahdollisesta juopumuksesta ja puhelimeen puhumisesta.

Syytöksiä ei ole käsitelty oikeudessa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.