Mainos

Teinipoika hoiperteli kengittä kaukana kotoaan Lahdessa

15-vuotiaan pojan lauantai-ilta oli päättyä kurjasti Lahdessa.

Poliisipartio tapasi pojan kulkemassa Lahden keskustassa ilman kenkiä. Poliisin selvityksen mukaan poika oli joko poistunut tai poistettu joistakin kotibileistä. Kengät olivat jääneet asuntoon, josta pojalla ei ollut muistikuvia.

Poliisi kirjoitti pojalle sakon, sillä hänen hallustaan löytyi teräase. Poika vietti iltaansa kaukana kotoaan, sillä hän asui Kymenlaaksossa. Poliisi toimitti hänet Salinkallion perhekeskukseen odottamaan vanhempiaan, jotka lupasivat tulla noutamaan pojan kotiin.

Päijät-Hämeen poliisilla oli muutenkin kiireistä rattijuoppojen kanssa viime yönä. Poliisi pysäytti kahdeksan autoilijamiestä, joista kuutta epäillään alkoholin ja kahta huumausaineiden vaikutuksen alaisena ajamisesta. Yksi epäillyistä jäi kiinni Orimattilassa, loput Lahdessa.

Kotoaan tavoitettu, päihtyneenä ajanut lahtelaismies puhalsi poliisin puhalluskokeeseen 2,8 promillen lukemat. Poliisin mukaan miehen naisystävä oli hakenut häntä baarista kotiin, mutta pariskunta oli alkanut riidellä kesken kotimatkan. Nainen oli siirtynyt ulos autosta ja pyytänyt miestä poistumaan ajoneuvosta, mutta mies olikin siirtynyt kuljettajan paikalle ja kaasuttanut pois paikalta. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.