Mainos

Teinipoika hautautui hiekkatunneliin: "Luulin kuolevani" – katso video

Yhdysvaltalainen teinipoika on selvinnyt kuin ihmeen kaupalla painajaismaisesta koettelemuksesta, kun hän hautautui vahingossa syvälle rantahiekkaan Kaliforniassa.

Sukulaistensa luona vieraillut 17-vuotias Matt Mina oli viettämässä keskiviikkona rantapäivää Newport Beachillä, kun hän päätti kaivaa hiekkaan suuren kuopan ja tunnelin. Kesken kaivuun tunnelin seinämät kuitenkin sortuivat nuorukaisen päälle ja hän hautautui 1,8 metriä syvään hiekkakuoppaan.

Vaikka hiekka painoi hänet aloilleen, Mina onnistui heiluttamaan päätään puolelta toiselle ja muodostamaan pienen ilmataskun ansaansa. Muutaman minuutin jälkeen teinipoika menetti kuitenkin tajuntansa hiekan alla.

– Luulin kuolevani enkä uskonut selviäväni sieltä hengissä. En tiennyt, kuuliko kukaan avunhuutojani tai näkikö kukaan hiekan sortuvan päälleni, kuvailee Matt Mina.

Pojan onneksi hänen serkkunsa saapui kuopan luokse, mutta havaitsi sen tilalla olevan vain litteää hiekkaa ja Minan kadonneen jäljettömiin. Tajuttuaan tapahtuneen serkku aloitti välittömästi kaivamisen, mutta juuttui itsekin pehmeään rantahiekkaan.

Paikalle saapuneet rantavahdit, ensiapuhenkilöstö ja sivulliset jatkoivat pelastustyötä ja kaivoivat hiekkaa kaikilla löytämillään työkaluilla, kuten uimaräpylöillä ja lasten leikkilapioilla.

Lopulta noin 20-30 minuutin sinnikkään kaivamisen jälkeen puolitajuton teinipoika saatiin kiskottua ylös hiekasta. Ihmeellistä kyllä, Mina selvisi hengenvaarallisesta tilanteesta vahingoittumattomana. Omien sanojensa mukaan hän on tosin joutunut kaivamaan hiekkaa korvistaan ja hiuksistaan viimeiset pari päivää.

(MTV3 - APTN)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.