Mainos

Teini-ikäinen mtv3.fi-sivusto voi paremmin kuin koskaan

Tasan 15 vuotta sitten MTV3 otti aimo harppauksen tekniikan saralla ja lanseerasi omat internet-sivunsa.

– Tänään MTV julkaisee ihka oman verkkomediansa, uuden tiedotusvälineen, Huomenta Suomen uutisankkuri Timo Laukkio ilmoitti lähetyksessä 9.11.1995.

Maailma näytti melkoisen erilaiselta 15 vuotta sitten - ja niin näyttivät myös Maikkarin sivut. Kuitenkin jo ilmestyessään sivuilla oli niin uutisia, urheilua kuin viihdettä. Nyt 15 vuotta syntymänsä jälkeen voi paremmin ja leveämmin kuin koskaan.

Tänään eri puolilta Pöllölaaksoa julkaistaan sähköisesti lukuisia juttuja niin uutissivuille, ohjelmasivuille, Katsomoon, Helmi-sivuille, Makuja-osioon.

Uutistoimituskin paisunut kuin pullataikina

Aluksi Maikkarin nettiä tehtiin pienellä, muutaman toimittajan porukalla. Vuonna 1997 Radio Nova aloitti toimintansa ja MTV:n uutiset sai hoitaakseen kanavan uutislähetykset. Tässä yhteydessä perustettiin multimediatoimitus, johon liitettiin MTV3:n verkkouutisten tekijät ja Radio Novan uutistoimittajat. Siinä vaiheessa toimittajia oli 14.

- Nyt multimediatoimituksessa on kolme kertaa enemmän toimittajia, koska toimintamme on paisunut kuin pullataikina, kertoo multimediatoimituksen resurssiesimies ja verkkouutisten esimies Ulla Rannikko.

Uutisia tekevässä multimediatoimituksessa häärii ihmisiä kellon ympäri. Osa tekee uutistoimistoilta tulevia uutisia nettiin, osa kirjoittaa omia ja taustoittavia juttuja,

- Meillä on myös kaksi toimittajaa joka arkipäivä leikkaamassa videoita nettiin, nettigraafikko ja yksi ylpeyden aihe on oma Facebook-toimittajamme, Rannikko iloitsee.

- Valtavan nettitarjonnan lisäksi multimediatoimituksen toimittajat tekevät yhä uutiset ja ajankohtaisohjelmat Radio Novaan, Subin uutiset ja osallistuvat televisiouutisten tekoon. Toimittajillamme on siis kokemus lähes kaikesta sähköisestä uutisvälityksestä, lisää Rannikko

MTV3 pyrkii olemaan ajan hermoilla ja myös luomaan puheenaiheita, niin uutissivuillaan kuin elämäntapa-osiossaan.

Tänään MTV3.fi kutsuu lukijansa historialliselle matkalle sivuston syntyhetkestä hektiseen nykyaikaan. Juttuja ja videoita löydät uutissivuston lisäksi Maikkarin netin juhlasivuilta.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.