Mainos

Tehy saa kyselyjä, miten liittyä jäseneksi

Jos hoitoalan ammattilainen liittyy Tehyyn nyt, hän ei saa esimerkiksi joulurahaa eikä palkankorotusta helmikuussa.

Tehy on saanut paljon kyselyjä, miten järjestön jäseneksi voi liittyä. Esimerkiksi Tehyn Kuopion aluetoimistosta kerrotaan MTV:n uutisille, että tiedusteluja jäseneksi liittymisestä on tullut tänäkin aamuna useita. Soittajat ovat kysyneet muunmuassa, voivatko Tehyyn nyt liittyvät saada samat korotukset kuin jo järjestössä jäseninä olevat.

- Uudet jäsenet eivät Tehyn mukaan voi saada eilen solmitun sopimuksen mukaista joulurahaa eivätkä palkankorotusta helmikuussa, jos heille on jo annettu korotus lokakuussa, asiamies Hanna Valta Tehyn Kuopion toimistosta kertoo.

Tehyläisille on ollut tärkeää, että sen järjestön sopimat korotukset tulevat vain tehyläisille.

- Selkkauksia työpaikalla ja palkanlaskennassa aiheuttaa se, että millä tavalla sitten katsotaan tehyläiset sieltä joukosta ja millä tavalla nämä muut jäsenet, mutta nythän työnantaja on jo edellisten korotusten yhteydessä tehnyt tämän jaon, Valta toteaa.

Tehyn valtuusto käsittelee ensi viikolla Tehystä irtisanoutumisuhan aikana eronneiden ja nyt uudelleen jäseneksi haluavien kohtaloa.

Hämmennystä Tehyn kentällä on aiheuttanut sopimukseen sisältyvä työn tehostamisen vaatimus: useimmat hoitajat katsovat, että heillä on jo nyt kädet täynnä töitä.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.