Mainos

Tehy kiistää irtisanoutumisten rajaamisen

Tehyn valtuuston varapuheenjohtaja Paula Sihto myöntää, että virkasuhteisten hoitajien rajauksesta joukkoirtisanoutumisten ulkopuolelle on keskusteltu. Puheenjohtaja Jaana Laitinen-Pesola sanoo, ettei sellaista päätöstä ole tehty.

Hoitoalan järjestö Tehy kiistää tiedon, jonka mukaan se olisi rajaamassa hoitajien irtisanoutumiset työsuhteessa oleviin.

MTV:n uutisten myöhään illalla saaman tiedon mukaan virkasuhteiset jäisivät irtisanoutumisten ulkopuolelle, koska vanhana työntekijänä virkaan palaaminen on vaikeampaa kuin työsuhteeseen.

Varhain aamulla tavoitettu Tehyn puheenjohtaja Jaana Laitinen-Pesola sanoi, ettei sellaisesta ole tällä hetkellä päätetty.

- Meidän valtuusto ei ole tällaistä päätöstä tehnyt. Tällä hetkellä tilanne on siis se, että virkasuhteessa olevia ei olla rajaamassa irtisanoutumisten ulkopuolelle, Laitinen-Pesola vahvistaa.

MTV:n Huomenta Suomessa vieraillut Tehyn valtuuston varapuheenjohtaja Paula Sihto näkee asian toisin. Hän sanoi, että rajauksesta on keskusteltu.

- En ihan varmasti näitä kaikkia asioita tiedä, mutta olen myös kuullut että näin tulisi tapahtumaan, Sihto sanoi.

Tehy ilmoitti toissapäivänä palkankorotusvaatimuksensa. Jos kunta-ala ei suostu vaadittuihin korotuksiin, Tehy uhkaa joukkoirtisanoutumisella.

Järjestö kertoo valtuustonsa yksimielisen päätöksensä tarkemmista rajauksista ensi maanantaina.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.