Mainos

Tehosekoitin kruunasi Ankkarockin avauspäivän

Tehosekoitin on ollut odotetuimpia esiintyjiä kaikilla tähdittämillään festivaaleilla.

Kesän viimeinen suuri rockfestivaali alkoi tänään auringonpaisteen ja raskaan rockin merkeissä. Kaksipäiväisen Ankkarockin avauspäivä veti 9 500 festivaalivierasta Vantaan Korsoon.

Festivaalipäivä sekä alkoi raskaalla rockilla että päättyi siihen. Ensimmäinen esiintyjä oli kotimainen Stam1na, ja illan päätti brasilialainen Cavalera Conspiracy.

Lauantain 13 esiintyjästä viisi oli ulkomaisia, mutta päivän odotetuin esiintyjä taisi olla kotimainen Tehosekoitin. Viisi vuotta sitten hajonnut lahtelaisbändi suostui kesän mittaiseen paluukiertueeseen saatuaan siitä hyvät rahat.

Tehosekoitin esiintyi niin kuin mitään taukoa ei olisi ollutkaan. Laulaja Otto, joka muutaman vuoden notkui Helsingin Kallion baareissa parrakkaana pipopäänä, oli taas sama siloposkinen, kevyesti meikattu rock-kukko kuin takavuosina. Lavaenergian määrästä päätellen keikkatauko ei ole tehnyt ainakaan pahaa kolmekymppisiksi varttuneille muusikoille.

Huumerikoksia myös Vantaalla

Poliisi kertoi iltayhdeksän aikoihin, että päivä oli sujunut tavanomaisesti festivaalialueella ja sen ympäristössä.

‒ Tietoomme on tullut pari pahoinpitelyä ja joitain näpistyksiä. Ylipäihtyneitä on otettu talteen jonkin verran, kertoo komisario Markku Koskimäki Itä-Uudenmaan poliisilaitokselta.

Huumausainerikoksia oli tullut poliisin tietoon 11 tänään iltayhdeksään mennessä. Komisario Koskimäen mukaan kiinnijäämistahti on ollut normaali.

Huumausainerikosten selvä lisääntyminen musiikkitapahtumissa on ollut tämän kesän ilmiö. Esimerkiksi 36 000 kävijää vetäneessä RMJ:ssä tuli ilmi 99 huumausainerikosta ja 52 000 kävijän Provinssirockissa 70 tapausta.

Sunnuntaina Korsossa esiintyvät muun muassa Eppu Normaali, tanskalainen Volbeat ja yhdysvaltalainen The National.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.