Teemu Selänteen talo laitettiin myyntiin – nähdäänkö kiekkolegendaa yhä enemmän Suomessa?

Suomalainen jääkiekkolegenda Teemu Selänne laittoi talonsa myyntiin Yhdysvaltojen Kaliforniassa. Selännettä on yhdistetty vuosien varrella muun muassa KHL-seura Jokereiden taustajoukkoihin. Selänne kuitenkin kiistää pysyvän Suomeen muuton.

Selänteellä kesä alkoi nihkeämmissä merkeissä, kun hänen Liisa-äitinsä menehtyi.

– Tämä on ollut aika rauhallinen kesä, vaikka tietysti alku ei mennyt ihan nappiin. Vähän oli surua äidin kanssa, mutta muuten tässä on yrittänyt nauttia kesästä. Sen minkä tässä surun keskellä on voinut, Selänne mietti MTV Sportille.

Selänteen mukaan kesä on etenemässä varsin tutulla rytmillä.

– Pari kuukautta Suomessa ja sitten lähdetään takaisin. Siellä (Pohjois-Amerikassa) on vähän uusia tuulia. Muutto edessä ja kaikkea tämmöistä. Se on kuitenkin kiva juttu, ollaan innoissaan siitäkin.

Joko uusi kohde on löytynyt?

– Ei vielä, mutta innolla odotetaan uutta. Kaikkea aikansa. Nuo ovat kivoja pikkupiristyksiä, Selänne sanoo muuttoon liittyen.

Selänteen nimi on pyörinyt sitkeästi huhuissa, kun KHL-seura Jokereiden omistuskuvioita on pyöritelty julkisuudessa. Aiemmin tänä vuonna Hjallis Harkimo ilmoitti myyvänsä pääomistuksensa Jokereista, jolloin Selänne nostettiin esille yhtenä uutena omistajatahona.

Aiemmin Selänne on vedonnut siihen, että hän pysyy rapakon takana.

Tämä sama kanta pysyy yhä yllä, eikä pitkäaikaisen talon myynti meinaa pysyvästi Suomeen muuttamista.

– Meidän elämä on siellä, Selänne sanoo elämästä Pohjois-Amerikassa.

– Varmaan tullaan enemmän käymään täällä Suomessa. Koti pysyy kuitenkin siellä, ilman muuta.

Lue myös:

    Uusimmat