Teemu Pukilta oikaisu uutuuskirjan väitteeseen: "Minulla ei ole mitään tekemistä tämän kirjan kanssa"

Jalkapallon Englannin Valioliigan Norwichissa pelaava Teemu Pukki on oikonut hänestä kertovan kirjan väitettä siitä, että hän olisi syönyt HJK-aikoina karkkia päivittäin.

Urheilutoimittaja Juha Kanervan kirjoittama elämäkertateos Teemu Pukki – Koko tarina julkaistiin maanantaina. Pukki avautui Instagramissa siitä, että hänellä ei ole mitään tekemistä kirjan kanssa.


– Haluan tehdä selväksi kaikille, että minulla ei ole tämän kirjan tai minkään muun minusta kertovan kirjan kanssa mitään tekemistä. Jos joskus haluan kirjoituttaa itsestäni elämänkerran, niin se tulee olemaan urani jälkeen. Itse en ole saanut mahdollisuutta lukea kirjaa, joten en voi sen sisällön todellisuutta kommentoida enempää, Pukki kirjoitti.

Ilta-Sanomat uutisoi maanantaina kirjaa lainaten, että Pukki olisi syönyt HJK-vuosina joka päivä karkkia. Kirjan mukaan valmennuksesta vastanneet Antti Muurinen, Juho Rantala ja Jani Viander olisivat pitäneet Pukille aiheesta vakavan puhuttelun. Pukki teki julkaisussaan oikaisun aiheesta.

– Yhden asian voin kuitenkin Ilta-Sanomien uutisoinnin perusteella oikaista. En tiedä, keneltä kyseinen väite on peräisin, mutta sen voin sanoa, että vaikka joskus makeiset maistuivat enemmän kuin nykyään, niin EN ole ikinä syönyt "joka päivä karkkia", Pukki totesi.

Pukin ja Norwichin kausi jatkuu lauantaina, kun vieraskentällä vastassa on Crystal Palace.

Lue myös:

    Uusimmat