Mainos

Teemapäivänä 121212 mennään vihille vakavissaan, vaikka autopesulassa

Hääpäivän 12.12.12. luulisi houkuttavan vihille pareja hetken mielijohteesta. "Rokkipappina" tunnettu Mikko Salmi kertoi Radio Novan Enbuske & Linnanahde Crew -ohjelmassa olevansa kuitenkin toista mieltä. Salmi ymmärtää, miksi moni pari menee juuri tänään naimisiin.

– Ensinnäkin tätä hääpäivää on vaikea sulhasenkaan unohtaa ja toisaalta monessa paikassa on mahdollisuus mennä tänään stressittömästi naimisiin. Kirkko tarjoaa kakut ja naimisiin voi mennä vaikka anopilta salassa, Oulussa Karjasillan seurakunnan seurakuntapastorina toimiva Salmi jatkaa.

Päivää kuvaa myös se, että moni pari ottaa naimisiin menon vakavalla pohjalla.

– Parit, jotka menevät tänään naimisiin, suhtautuvat asiaan enemmän vakavissaan kuin muut. He ovat miettineet ja suunnitelleet tätä päivää ja asiaa pitkään. Parien ikäjakauma on myös suhteellisen korkea, eli he ovat etupäässä 33–55 -vuotiaita, joilla on hyvin erilaisia elämäntarinoita ja monesti heillä on myös ihmissuhteista enemmän kokemusta.

Mikko Salmi ei vihi tänään pareja, mutta sen sijaan hän esiintyy muutamassa vihkitilaisuudessa laulajana. Häitä ei vietetä kirkossa, mutta Salmi suhtautuu asiaan avarakatseisesti.

– Täytyy sanoa, että aikoinaan mietin hetken, kun vihkitilaisuus oli Itäkeskuksen autopesulassa. Mutta sitten tulin siihen johtopäätökseen, että joillekkin autopesula voi olla se rakkauden ykköskohde. Tärkeää on se, että ihmiset saavat itse miettiä mikä heille on tärkeää, Salmi kiteyttää.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.