Mainos

Tee töitä yli 100 vuotta – tai valitse numerosi oikein!

Lottopotissa on jälleen lauantaina jaossa jättimäärä rahaa. Tällä kertaa viisi miljoonaa euroa etsii omistajaansa.

MTV3 Uutiset leikitteli voittosummalla vertaamalla sitä muun muassa suomalaisten keskipalkkaan. Tilastokeskuksen tietojen mukaan suomalaisen keskipalkka oli vuoden 2010 lokakuussa 3255 euroa. Vuodessa keskipalkalla ansaitsisi reilut 39 000 euroa.

Tuon kokoista vuosipalkkaa saisi nostaa ainakin 128 vuotta, jotta viisi miljoonaa tulisi täyteen. Ja tämä laskutoimitus on tehty sillä utopistisella olettamuksella, että se mikä tulee, pysyy pankkitilillä.

Viidellä miljoonalla saisi myös paljon muuta – omakotitaloja, herkkukahveja, autoja…

Ainakin 26 omakotitaloa

Rakennustutkimus RTS Oy:n mukaan suosituin talovalmistaja oli vuonna 2010 Kastelli-talot. Kyseisen yhtiön yksi suosituimmista talopaketeista on neljähuoneinen Kartano-malli. Malli maksaa muuttovalmiina 187 560 euroa. Lottopotilla voisi rakentaa 26 Kartano-taloa – mikäli tontteja olisi takataskussa saman verran.

Yli 200 henkilöautoa

Joulukuun tietojen mukaan Skodan Octavia-malli on kiilannut Suomessa uusien autojen rekisteröintitilastojen kärkeen. Se jätti taakseen pitkään listan kärkipaikkaa hallinneen Volkswagen Golfin. Skoda Octavian perusmallista joutuu pulittamaan ainakin 21 738 euroa, joten lottopotilla pihalle voisi ostaa 230 Octaviaa.

Lähes 800 000 hampurilaisateriaa

Nälkäkään ei pääsisi lottovoittajaa yllättämään. Jos oikein kiire on, niin pikaruokala on ratkaisu - ja maailmanlaajuisesti suosituimmaksi hampurilaiseksi on tituleerattu Mc Donaldsin Bic Mac. Tällaisen hampurilaisen saisi ateriana 6,30 eurolla. Lottovoittaja ahmisi potillaan kaikkiaan 790 000 ateriaa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.