Tee näyttävä bilemeikki Katy Perryn tyyliin!

Laulaja Katy Perryn juhlameikin painopiste löytyy kuparisina hohtavista silmistä. Tasainen iho ja luonnolliset huulet ovat oivat kaverit seksikkäälle silmämeikille. Nappaa vinkit Katyn meikkiin!

1. Pohjusta iho huolellisesti. Levitä meikkivoide siveltimellä ja tasoita lopputulos vielä sienellä tuputtelemalla.

2. Pohjusta yläluomet silmämeikinpohjustusvoiteella, jotta silmämeikki ei valahda luomen rasvoittuessa. Loihdi silmien alle valoa valokynällä keskittyen sisänurkkaan. Häivytä valoväriä kohti ulkonurkkaa, mutta älä liioittele! Muuten silmiesi ympärillä on pian vaaleat renkaat. Lopputulosta kannattaa tarkastella myös kauempaa. Levitä valoväriä myös nenänvarteen.

3. Puuteroi iho kevyesti. Puuteroi myös silmäluomet huolellisesti, jotta saat häivytettyä luomivärin kunnolla.

4. Harjaa kulmakarvat siisteiksi ja väritä mahdolliset aukot kulmakynällä. Levitä yläluomelle kuparista luomiväriä ja rajaa ripsiraja mustalla eyelinerilla.

5. Levitä silmän ulkonurkkaan tummempaa ruskean sävyä ja häivytä huolellisesti kohti luomen keskiosaa, kuitenkin niin, että tummin kohta pysyy ulkonurkassa.

6. Rajaa myös alaluomet kuparilla ja tee lopuksi sisärajaukset ruskealla kajalkynällä. Sipaise vielä silmän sisänurkkaan vaaleaa, hohtavaa luomiväriä tuomaan katseeseen kirkkautta.

7. Taivuta ripset ja levitä niille runsaasti mustaa, erottelevaa ripsiväriä. Lisää halutessasi tekoripset.

8. Perryn persikkaiset posket saat sutimalla poskille punaa reilulla kädellä. Hillitymmän lopputuloksen saat levittämällä poskipunaa poskipään korkeimpaan kohtaan. Aloita värin levitys korvan korkeudelta ja häivytä kohti nenää.

9. Rajaa huulet mahdollisimman hyvin huuliasi vastaavalla sävyllä ja levitä niille siveltimellä samansävyistä huulipunaa.

Kokeile seuraavia tuotteita:

Teksti: Hannakaisa Taskinen

Kuvat: Splash ja valmistajat

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja