Tee näin, kun kumppani flirttailee muille

Kumppanin flirttaileminen muille on väärin. Kritiikkiä kestävä ihminen kysyy myös itseltään, voisiko vika olla omassa käyttäytymisessä.

Meillä kaikilla on oma tapamme flirttailla. Me pukeudumme tai puhumme tietyllä tapaa saadaksemme huomiota. Huomion hakeminen on normaalia, hakevathan jo aivan pienet lapset sitä katseelleen. Seksuaalissävytteinen flirttaileminen ei kuitenkaan ole hyväksi vakiintuneelle suhteelle. Varattu ihminen, joka flirttailee usein muiden ihmisten kanssa, etsii usein huomiota, jota ei saa parisuhteesta.

Suhteissa on ylä- ja alamäkiä, joten flirttailusta voi tulla joillekin alitajuinen tapa etsiä potentiaalista uutta kumppania, kun suhteessa menee huonosti. Jos kumppanin flirttaileva käytös ärsyttää, kannattaa asiasta puhua suoraan puolison kanssa. Kumppanin syyttelyn sijaan voit kohdistaa katseesi myös itseesi. Ennen kuin syytät toista, kysy itseltäsi ainakin seuraavia asioita. Ne voivat auttaa sinua näkemään myös miehesi tilanteen. Tämän pohdiskelun jälkeen sinun on helpompi puhua tunteistasi suoraan miehellesi, ilman vihaa ja syytöksiä.

1. Kuinka tyydytät oman huomion tarpeesi? Haetko huomiota tekemällä pitkiä työpäiviä, viettämällä enemmän aikaa ystäviesi kanssa, syömällä, juomalla tai polttamalla enemmän vai hakemalla huiomiota vastakkaiselta sukupuolelta?

2. Kuinka kommunikoit rakkaasi kanssa saadaksesi huomiota? Kommunikoitko hänen kanssaan usein kriittisesti, syyttäen, huutaen ja olemalla kylmä ja epärakastava?

3. Tunteeko kumppanisi olonsa torjutuksi liian vähän seksin takia? Jos et tiedä, kysy häneltä suoraan.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja