Mainos

Tecnomen vähentää väkeä

Tecnomen aloittaa yt-neuvottelut tuotannollisista ja taloudellisista syistä. Yhtiö on jo tehostanut toimintaansa, mutta heikko markkinatilanne pakottaa sen lisäsupistuksiin. Neuvottelut koskevat koko henkilöstöä, mutta yhtiö ei kerro tarkemmin irtisanottavien määrästä.

Tecnomenin Suomen-toimipisteissä työskentelee noin 250 ja muissa ulkomaisissa toimipisteissä noin 215 henkilöä.

Yhtiö kertoo, että sen asiakaskunnan muodostavien teleoperaattoreiden investoinnit ovat jatkuneet alhaisina. Alan kehityksen ennustettavuus on säilynyt erittäin haasteellisena ja kysynnän elpymisen ajankohtaa on vaikea arvioida. Kysynnän ennustetaan jatkuvan heikkona vielä ensi vuonna.

Liiketoiminnan kannattavuuden varmistamiseksi Tecnomen jatkaa toimintansa tehostamista, minkä osana henkilöstökuluja on tarkoitus sopeuttaa edelleen vastaamaan lähiajan heikoksi ennakoitua markkinatilannetta. Tähän liittyen Tecnomen käynnistää yt-neuvottelut taloudellisista ja tuotannollisista syistä. Asiaa koskeva neuvotteluesitys on tänään annettu henkilöstön edustajille.

Tecnomen-konsernin henkilöstömäärän vähentämiseksi on kuluvan vuoden aikana jo toteutettu merkittäviä toimia ja nyt aloitettavat neuvottelut koskevat henkilöstökulujen vähentämistä Suomessa lähinnä määräaikaisin lomautuksin tai erikseen sovittaessa väliaikaisin palkanalennuksin.

Henkilöstökustannussäästöt toteutetaan siten, että valmiudet vastata kysynnän elpymiseen säilyvät. Henkilöstökulujen vähentäminen toteutetaan pääosin vuoden 2003 aikana ja neuvottelut koskevat Suomen koko henkilöstöä.

Tecnomen ilmoittaa jatkavansa edelleen panostuksiaan uudenlaisten viestintäjärjestelmien ja ennakkomaksamiseen liittyvien tuotteiden ja palveluiden kehittämiseksi.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.