Mainos

Tecnomen ulkoistaa tuotekehitystä Accenturelle

Tecnomenille jää ulkoistamisen jälkeen Suomeen noin 140 työntekijää.

Tecnomen ulkoistaa merkittävän osan puheviestintäjärjestelmänsä tuotekehityksestä ja ylläpidosta Accenturelle. Accenturen palvelukseen siirtyy samalla vanhoina työntekijöinä 59 Tecnomenin Espoossa työskentelevää työntekijää.

Tecnomenille jää ulkoistamisen jälkeen Suomeen noin 140 työntekijää. Yhteensä yhtiössä oli viime vuoden lopussa työntekijöitä hieman vaille 400. Tecnomenin mukaan ulkoistus mahdollistaa joustavan ja osaavan resurssoinnin markkinakysynnän mukaisesti.

Accenturelta saatavien palveluiden ansiosta yhtiö voi lisäksi lisätä erittäin nopeasti panostustaan seuraavan sukupolven NGM-viestintäjärjestelmän tuotekehitykseen. Tecnomen arvioi pitkällä aikavälillä säästävänsä kiinteissä kustannuksissa ja parantavansa kannattavuuttaan. Se neuvottelee Accenturen kanssa myös maailmanlaajuisesta markkinointi- ja myyntiyhteistyöstä.

Accenture on kansainvälinen liikkeenjohdon konsultoinnin, tietotekniikan ja ulkoistamisen palveluyritys, jonka liikevaihto oli viime tilivuonna lähes 12 miljardia dollaria.

Tecnomen taas on yksi maailman johtavista viestintäjärjestelmien toimittajista, jolla on vahva asema esimerkiksi ennakkomaksu- ja henkilöhakujärjestelmissä. Yhtiö teki viime vuonna 45 miljoonan euron rahoituserien jälkeen runsaan 6 miljoonan euron tappion.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.