Täysi rähinä päällä pelaajatunnelissa Mestarien liigan huippuottelussa – poliisit joutuivat puuttumaan

Manchester City eteni Mestarien liigan välieriin pelattuaan 0-0-tasapelin toisessa osaottelussa Atletico Madridia vastaan. City oli voittanut ensimmäisen ottelun 1-0. Ottelun jälkeen näettiin kaoottisia hetkiä ensin kentällä ja sen jälkeen pukukoppikäytävällä.

Kaaoksen ensimmäiset askeleet otettiin ottelun varsinaisen peliajan viimeisillä minuuteilla. Tapahtuneessa jaettiin peräti seitsemän varoitusta, joista Felipe sai ottelun toisen korttinsa ja sai täten punaisen kortin. Ottelussa pelattiin lopulta kymmenen minuuttia lisäaikaa.

Joukkueiden väliset rähinät jatkuivat pukukoppikäytävällä. Julkisuudessa levisi kuvaa käytävältä, jossa poliisit joutuivat lopulta rauhoittamaan tilanteen. Englantilaismedioiden mukaan poliisit olisivat olleet pukuhuoneissa hillitsemässä pelaajia. C Moren toimittaja Frida Nordstrand raportoi paikan päältä sekasortoisesta tunnelmasta.

– Tämä on ollut todella ärsyttävää. Uefan edustaja tuli äsken tänne ja sanoi, että tänään tulee vähän haastatteluja. He eivät halua meidän haastattelevan pelaajia heidän nykytilassaan. Vihaisimmat eivät tule olemaan minkään kameran läheisyydessä, Nordstrand kertoi.

– Se oli pelaajatunnelissa kuin pilaa, vähän kuin parodiaa, Nordstrand jatkoi.

Manchester Cityn John Stones saapui lopulta haastatteluun.

– Mitä von sanoa? He ovat intohimoisia ja yrittivät lopussa saada meidät kilahtamaan. Se eskaloitui. Heistä tuntui, että peli oli luisumassa heidän käsistään ja sitten he yrittivät pilata ottelun ja tehdä siitä likaisen. He saivat punaisen kortin, mutta olisivat voineet saada enemmänkin, Stones totesi.

Myös Atleticon päävalmentaja Diego Simeone kommentoi tapahtunutta.

– Ymmärrän, että tulee tappeluita. Kun jokin merkitsee niin paljon ja olet niin lähellä, tunteet voivat ottaa vallan. Se ei näytä hyvältä, mutta se on myös jalkapallon kauneutta, että asiat merkitsevät jotain, Simeone totesi.

Manchester City kohtaa välierävaiheessa Real Madridin. Toisessa otteluparissa kohtaavat Villarreal ja Liverpool.

Katso alta olevalta videolta loppuhetkien loppurähinät. Pääkuvan videolla Diego Simeonen erikoinen show.


Lue myös:

    Uusimmat