Taylor Swiftin treffit peruuntuivat surullisen uutisen vuoksi

Taylor Swiftin oli tarkoitus mennä American Country Music -gaalaan syöpäpotilas Kevin McGuiren kanssa. Valitettavasti treffit peruuntuivat, sillä poika joutui sairaalaan.

Laulaja Taylor Swift, 22, kutsui hiljattain 18-vuotiaan, leukemiaa sairastavan Kevin McGuiren kanssaan treffeille American Country Music -gaalaan.

Kevinin sisko oli aiemmin aloittanut kampanjan, jonka tarkoitus oli saada Swift hänen veljen tanssipariksi koulun tanssiaisiin. , lupaamalla viedä tämän kanssa vuosittaiseen musiikkigaalaan.

Tapahtuma järjestettiin 1. huhtikuuta, mutta valitettavasti Kevin ei päässyt mukaan, sillä syövän äidyttyä pahemmaksi hän joutui sairaalaan. Pojan sisko ilmoitti asiasta Facebookissa:

– Joudun ikäväkseni ilmoittamaan järkyttävät uutiset, mutta Kevin otettiin eilen sairaalahoitoon, eikä hän pääse osallistumaan American Country Music -gaalaan Taylor Swiftin kanssa.

Poika on kuitenkin Swiftin ajatuksissa ja pitää silmällä uutta ystäväänsä. Tähti twiittasi 31. maaliskuuta:

– Puhuin juuri Kevin McGuiren kanssa. Hän ei voi tarpeeksi hyvin liittyäkseen seuraani ACM-gaalaan. Pidättehän hänet ajatuksissanne. Hyvitän tämän sinulle, Kevin!

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja