Mainos

Taylor Swiftillä uusi Hollywood-komistus kainalossa?

Laulajatar Taylor Swift ja näyttelijä Jake Gyllenhaal viettivät viikonloppua yhdessä New Yorkissa.

Laulaja Taylor Swift ja Hollywood-komistus Jake Gyllenhaal viettivät rentoa viikonloppua yhdessä New Yorkissa. Viikonloppuun kuului lähteiden mukaan naurua, syömistä ja kävelyreissuja kaupungilla.

Kaksikko nähtiin ensiksi yhdessä Saturday Night Liven lähetyksessä, jota juonsi Swiftin hyvä ystävä Emma Stone.

– He tulivat paikalle yhdessä, mutta olivat erittäin varovaisia, että heitä ei nähty liian lähellä toisiaan. Oli vaikea sanoa, ovatko he yhdessä, mutta kaikki olivat shokissa, kun Swift toi Gyllenhaalin mukanaan, People-lehden lähde juoruaa.

Sunnuntaina Swift ja Gyllenhaal nauttivat brunssista yhdessä toisen pariskunnan kanssa. Myöhemmin heidät nähtiin kävelyllä paikallisessa puistossa.

Swiftiltä kysyttiin vastikään, minkälaista miestä hän etsii.

– Tällä hetkellä miehessä tärkeintä on sekä seikkailunhalu sekä romantiikantaju. Haluaisin tavata jonkun ajattelevaisen miehen, joka muistuttaisi minua koko ajan siitä, että hän kuuntelee minua, tuntee minut ja haluaa yllättää minut. Jonkun, joka tekee pieniä, suloisia eleitä, laulajatar vastasi.

– Tykkään käydä treffeillä ja tutustua uusiin ihmisiin. Minulle rakkaus on jotakin, jonka vuoksi teen silloin tällöin poikkeuksia. En etsi sitä. Uskon, että löydän kyllä sen, joka on minulle tarkoitettu, Swift jatkoi.

Kummankaan tiedottaja ei ole kommentoinut seurusteluhuhuja.

MTV3/Helmi

Lähde: People.com

Kuvat: Getty Images, WireImage / AOP

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.