Taylor Swift uskoo: Jään sinkuksi kissanaiseksi

Huippusuosittu laulaja pohtii syvähaastattelussa, pystyykö koskaan olemaan pysyvässä suhteessa.

Taylor Swift, 25, on Yhdysvaltojen tämän hetken menestyvin artisti. Kaikkiaan kolme hänen viimeisintä albumiaan ovat myyneet julkaisuviikkonsa aikana yli miljoona kopiota pelkästään Yhdysvalloissa. Se on ennätys, johon kukaan muu muusikko ei ole yltänyt.

Swift on niin kiireinen, ettei hänellä myöskään ole aikaa deittailla. Laulaja puhuu rakkauselämästään The Telegraph -lehden pitkässä haastattelussa. Hän uskoo olevansa sinkku vielä ainakin viiden vuoden kuluttua.

– Olen silloin 30. Rehellisesti sanoen, olen luultavasti silloin vielä sinkku. Kukaan ei tule lähtemään mukaan tähän kaikkeen, mitä tulee mukana. Hei, hauska tavata, haluatko deittailla? Rakastatko salamavaloja? Toivottavasti, Swift vitsailee viitaten hänen mukanaan tulevaan julkisuuden määrään.

Swift epäilee jopa sitä, kykeneekö ikinä vakavaan ihmissuhteeseen.

– En tiedä, mitä tulee tapahtumaan jos koskaan olen pysyvässä suhteessa – minulla ei ole hajuakaan, kuinka se tulisi toimimaan. En edes tiedä onko se mahdollista tällä elämälläni, hän toteaa.

Swift ei haastattelun perusteella kuitenkaan vaikuta asian tiimoilta masentuneelta.

– Viidessä vuodessa hän tulee olemaan niin peloissaan kaikesta, ettei hän poistu kotoaan. Hän on vain kissojensa ympäröimänä. Hänellä on niin paljon kissoja, että ne ovat jakautuneet armeijoihin, Swift luo skenaariota viiden vuoden päässä häämöttävästä tulevaisuudestaan.

Swiftillä on jo nyt, 25-vuotiaana, kaksi kissaa. Niiden nimet ovat Meredith Grey ja Olivia Benson

Haastattelun päätteeksi Swift kertoo ajatelleensa aiemmin, että olisi tärkeää löytää poikaystävä. 

– Mutta nyt ei ole sen aika. Haluan vain pitää niin paljon hauskaa kuin mahdollista ja kokea mahdollisimman monta seikkailua. 

Taylor Swift on yhdistetty aiemmin moneen julkkismieheen. Hänen on uutisoitu deittailevan muun muassa Joe Jonasia, Taylor Lautneria, John Mayeria, Jake Gyllenhaalia sekä viimeisimpänä Harry Stylesia.

Lue myös:

    Uusimmat