Taylor Swift surun murtamana: Äidillä diagnosoitiin vakava sairaus

Kantritähti Taylor Swift kirjoitti sydäntä raastavan blogipäivityksen, jossa hän paljasti äitinsä sairastavan syöpää.

Kantrilaulaja Taylor Swift, 25, kirjoitti torstaina avoimen blogikirjoituksen faneilleen. Koskettavassa tekstissä Swift kertoo äitinsä Andrean sairastuneen syöpään.

Laulajatähti kirjoittaa kertovansa elämänsä käänteistä yleensä lauluissaan, mutta tällä kertaa hän toimi toisin äitinsä pyynnöstä.

– Pyysin äidiltäni joulun aikoihin, että yksi hänen lahjoistaan minulle olisi se, että hän menisi lääkäriin ja teettäisi terveystarkastuksen, vain keventääkseen mieltäni. Hän suostui ja meni tarkastukseen. Mitään varoitusmerkkejä ei ollut nähtävissä ja hän voi täydellisen hyvin, Taylor kirjoittaa.

Lääkärikäynnillä otettujen testien tulokset toivat kuitenkin huonoja uutisia valmistuessaan.

– Olen murheissani kertoessani, että äidilläni on diagnosoitu syöpä. Haluaisin pitää yksityiskohdat hänen voinnistaan ja hoitosuunnitelmistaan yksityisinä, mutta hän halusi teidän tietävän.

Andrea-äiti halusi kertoa sairastumisestaan, jotta muutkin vanhemmat muistaisivat huolehtia terveydestään kiireiden keskellä.

– Ehkä se, että muistutatte heitä menemään lääkäriin, voisi johtaa aiemmin tehtyihin diagnooseihin ja helpompaan taisteluun (sairautta vastaan). Tai se voisi tuoda mielenrauhaa, kun saisi tietää heidän olevan terveitä, eikä ole mitään syytä huoleen, Taylor kirjoittaa.

Taylor Swiftin äiti on ollut tuttu näky tyttärensä keikoilla, mutta nyt hän joutunee vähentämään matkustamista.

– Toivon ja rukoilen, ettette tule koskaan saamaan tämän kaltaisia uutisia, Swift toivoo

Lue myös:

    Uusimmat