Taylor Swift on oikea tyylikameleontti – katso kuvat muodonmuutoksesta

Laulaja Taylor Swift on vuosien saatossa tullut tunnetuksi tyttömäisenä prinsessana, joka viihtyy erityisen naisellisissa vaatteissa. Menestynyt tähti onnistuu kuitenkin vakuuttamaan myös äärimmäisen sähäköissä asukokonaisuuksissa.

Siitä on pian kymmenen vuotta, kun amerikkalainen Taylor Swift, 23, aloitti uransa muusikkona. Laulajatähdestä on vuosien saatossa kasvanut tyylikameleontti, joka on vertaansa vailla: tähti nimittäin tuntee sekä herkän keijukaismaisen ja naisellisen että rock-henkisen ja maskuliinisen tyylin kuin omat taskunsa.

Swift poseerasi modernin keijukaisen tapaan samppanjanvärisessä keveässä leningissä alkuviikosta CMT Music Awards -gaalassa. Tyttömäinen tähti esitteli kuvauksissa hienostunein elkein herkkää asua, jonka hän oli ylleen valinnut. Pitsi, kukkakuviot ja harsomaiset kankaat ovat sitä ominta Swiftiä ja tämän huomaa heti kun hän sonnustautuu keveään mekkoon.

Esiintymislavoilla Taylor Swift suosii kuitenkin rock-henkisiä asuja, jotka ovat kaukana tyttömäisistä ja keveistä mekoista. Swift onkin osoittautunut olevansa erityisen taidokas pukeutuja myös, mitä esiintymisasuihin tulee. Nuori tähti esiintyy nimittäin myös räväköissä asuissa äärimmäisen luontevana ja tuntuu viihtyvän nahoissaan – vaikka yllä olisi kuinka lyhyt hame.

Harva tähti onnistuu Swiftin tapaan edustamaan vakuuttavasti äärimmäisen vastakohtaisissa asukokonaisuuksissa. Jo teini-ikäisenä suuren kansan tietoisuuteen noussut onkin onnistunut uskomattomalla tavalla hiomaan imagoaan ja tyyliään yhtenäisesti kasvaessaan tytöstä nuoreksi naiseksi faniensa silmien alla.


Lue myös:


AVA / Heli Kuitunen

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja