Täydelliset naiset -tähti: Lapsenteko ei ole nelikymppisiä varten

Täydelliset naiset -näyttelijä Marcia Cross sai lapsen myöhemmällä iällä. Lapsen kasvattaminen on ollut rankkaa, tähti myöntää.

Näyttelijä Marcia Cross meni hedelmöityshoitoihin 44-vuotiaana ja sai pian sen jälkeen kaksoset Edenin ja Savannahin, Daily Mail uutisoi.Vaikka tähti kuvailee tyttöjään ihmeeksi, Crossilla ei ole sadunhohtoisia kuvitelmia äitiydestä myöhemmällä iällä. Itse asiassa Cross on sitä mieltä, että äidiksi ryhtyminen yhtä vanhana kuin hän ei ole viisas idea.

– On ihme että minulla on nämä kaksi tytärtä. Nelikymppisenä ei ole oikea aika ajatella raskautta, Crossa kertoo Easy Living -lehdelle.

Cross paljastaa aloittaneensa hedelmöityshoidot päivä häidensä jälkeen liikemies Tom Mahoneyn kanssa. Pariskunta ei lähtenyt edes häämatkalle. Nopeasti alkanut raskaus ei kuitenkaan ollut ongelmaton. Cross kärsi korkeasta verenpaineesta ja hänen tuli pysyä vuodelevossa raskauden loppuvaiheessa. Nainen sai myös raskausmyrkytyksen ja hänelle tehtiin hätäsektio.

– Minulla ei ollut aikaa pelätä. Kaikki tapahtui niin nopeasti. Mutta kaikki meni hyvin ja minusta on ihanaa olla äiti, tähti sanoo.

Vanhemmalla iällä äidiksi tuleminen vie voimia, mutta Cross sanoo, että sen minkä hän häviää energiassa, hän voittaa viisaudessa.

Cross näyttelee Täydelliset naiset -sarjassa, josta kuvattiin vastikään viimeinen jakso. Näyttelijä ei aio ottaa lähitulevaisuudessa vastaan uusia rooleja, jotta hän voisi keskittyä äitiyteen – ja syömiseen.

– Minun täytyi tarkkailla painoani roolia (Täydelliset naiset) varten ja odotan innolla, ettei minun tarvitse ajatella sitä enää, Crossa sanoo.

Cross täyttää tänä vuonna 50 vuotta, mutta hän ei näytä hiipumisen merkkejä. Tähti hoitaa täydellistä ihoaan puhdistamalla kasvonsa joka päivä meikkinsä huolella ja pitämällä päivittäin aurinkosuojavoidetta. Lapsen syntymän jälkeen hänelle ei kuitenkaan ole jäänyt aikaa liikunnalle. Kauneusleikkauksiin Cross suhtautuu ristiriitaisesti.

– Me sanomme Täydellisten naisten kuvauksissa, että teemme kaikkemme, kunhan se ei sisällä veitsen käyttöä. Mutta en sanoisi ei kauneuskirurgialle tulevaisuudessa, koska kun vanhenen, houkutus kasvaa. 50 vuotta täyttäminen on huikeaa, se on monumentaalista, mutta ei kun on on kysymys kauneudesta. Silloin tajuaa, kuinka arvokasta aika onkaan, Cross sanoo.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja