Täydelliset naiset -kaunottarella on seksiä tihkuva ajanviete

Täydelliset naiset -tähti Eva Longoria on viettänyt intensiivisiä päiviä tankotanssitankoon nojaillen. Näyttelijätär harjoittelee tulevia seksiä tihkuvia kohtauksiaan varten stripparin taitoja!

Eva Longoria, 36, opettelee tankotanssia ammattilaisen johdolla. Täydelliset naiset -sarjan kahdeksannessa tuotantokaudessa Gabrielle Solisia näyttelevä Longoria esittää seksiä tihkuvia strippauskohtauksia tangon kera.

Longoria harjoittaa eroottisia tanssitaitojaan S Factor -salilla Los Angelesissa. Näyttelijättären ystävä paljastaa, että Longoria on ottanut yksityistunteja kehittyykseen taidoissaan.

– Hänellä pitää kiirettä, sillä hänen hahmollaan on tankotanssi- ja strippauskohtauksia Täydellisissä naisissa, lähde paljastaa.

Samalla salilla käy myös Longorian Täydelliset naiset -kollega Teri Hatcher, joka on harrastanut tankotanssia jo pitkään.

Vaikka niin voisi kuvitella, ei Longoria ole ensimmäistä kertaa tangolla. Hän on aikaisemmin kertonut saaneensa ystävättäreltänsä Carmen Electralta lahjaksi tankotanssitangon.

– Carmen Electra myy strippaustankoja ja hän lähetti minulle yhden ystävänpäiväksi ja käski pitää hauskaa, Longoria kertoi.

– Kiinnitin tangon itse ja sen oli tarkoitus sopia mihin tahansa kattoon. Hyppäsin kiinni siihen, heilahdin – ja mätkähdin lattialle!, Longoria paljastaa noloista ensikokemuksistaan tankotanssijana.

Lue myös:


MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images. Splash

Lähde: Female First

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja