Täydellisen naisen deittiongelma: Sänkyyn tuntemattoman kanssa?

Kalifornian täydellisten naisten uusin jäsen on taloussotkuissa ryvettynyt Tammy, joka toipuu miehensä kuolemasta. Kuuman auringon alla sinkku-Tammy saa kohdata myös deittailun vaikeuden.

Tammy Knickerbocker on eronnut, talousvaikeuksissa kamppaileva kolmen lapsen äiti. Hän menetti yhdessä ex-miehensä kanssa omaisuuden epäonnistuneisiin bisneksiin, ja joutui muuttamaan suuresta talostaan vuokra-asuntoon. Myöhemmin Tammyn ex-mies menehtyi ja täydellinen nainen jäi yksin keskelle jättivelkoja.

Tammy elää yhdessä kahden aikuisen tyttärensä, Lindseyn ja Meganin kanssa. Lisäksi naisen arkea ilahduttaa päiväkoti-ikäinen Ryley-poika, jonka isä on Tammyn entinen poikaystävä Duff. Pariskunnan kahdeksan vuoden parisuhde kaatui erilaisiin tulevaisuudenhaaveisiin: Tammy toivoi avioliittoa, johon Duff ei ollut valmis.

– Tunsin, että olimme täysin valmiita avioitumaan. Kahdeksan vuoden suhteen olisi pitänyt riittää siihen, että olisimme voineet ottaa seuraavan askeleen. Halusin jotain pysyvää, halusin suunnan ja päämäärän suhteelle, en vain ajelehtia minne tuuli kuljettaa, Tammy kertoo Bravotv.comille.

Eriävät näkemykset tulevaisuuden suunnasta saivat Tammyn lopulta päätymään omaan ratkaisuunsa, vaikka Duff ja parin ystävät toivoivatkin suhteen voivan jatkua kaikesta huolimatta.

– Olen kiitollinen kaikesta, mitä Duff on vuokseni tehnyt, enkä halua satuttaa häntä. Mutta tunteeni muuttuivat, enkä voi herätellä henkiin jotain, mitä ei enää ole. Hän on hieno mies ja mahtava isä, ja ystävyyteni on suurin kunnioituksenosoitus, jonka voin hänelle antaa, Tammy selittää.

Pitkissä parisuhteissa viihtynyt sinkkuäiti on hiljalleen, useiden vastoinkäymisten jälkeen, ryhtynyt tapaamaan uusia ihmisiä. Aivan niin helppoa deittailun aloittaminen ei naisen mukaan ollut.

– Kokemukseni treffeillä käymisestä ovat hyvin vähäisiä ja olin todella yllättynyt, kuinka nopeasti ihmiset etenevät tutustumisessa. Nykyisin lähes tuntemattomien ihmisten kanssa mennään jo sänkyyn. Olen ehkä hieman vanhanaikainen, mutta en ymmärrä sitä.

AVA-kanavalla joka torstai klo 21.00. Sarjasta seurataan toisen tuotantokauden jaksoja.

NYC:n täydelliset naiset AVAlla perjantaisin klo 21.00,

AVA

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja