Mainos

Täydellinen ryöstö? Mies purki lentokonevessan — sai jättisumman

Brittisanomalehti Daily Mail kertoo poikkeuksellisesta ryöstöstä, joka tehtiin kesken lennon. Mies kertoi koneeseen saavuttuaan henkilökunnalle voivansa huonosti ja tämän peitetarinan turvin viihtyi koneen wc-tiloissa pitkiä aikoja. Käymälässä ei kuitenkaan helpotettu oloa vaan urakoitiin seinäpaneeleja irti. Mies pääsi tunkeutumaan wc-tilojen kautta koneen ruumaan, minne oli sijoitettu myös mittava rahalähetys.

1,6 miljoonan dollarin suuruisen rahalähetyksen oli koneeseen tuonut turvallisuusyrityksen työntekijä, joka myös matkusti koneen mukana.

Kone oli matkalla Ranskalle kuuluvalta Guadalupen saarelta Saint Martinin saarelle. Perille päästyään koneessa olleista rahasäkeistä oli kadonnut yhteensä 238,000 dollaria.

Ryöstö oli suunniteltu ilmeisen tarkkaan nimittäin myös koneesta poistuminen rahojen kanssa onnistui kuin ihmeen kaupalla.

Miehen mukana matkusti nainen, joka ilmoitti laskeutumisen jälkeen, että miehen vointi oli huonontunut niin, että paikalle täytyi kutsua ambulanssi. Kun ambulanssi tuli hakemaan miestä, hän kertoikin voivansa jo paremmin ja pääsi kulkemaan ulos lentokenttäalueelta ilman turvatarkastuksia.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.