Mainos

Taxell jättää Partekin johdon ja TT:n puheenjohtajuuden

Konsernijohtaja Christoffer Taxell jättää sekä Partekin johdon että puheenjohtajuuden TT:n hallituksessa.

Christoffer Taxell on eronnut Partekin konsernijohtajan paikalta. Hän jättää myös TT:n hallituksen puheenjohtajuuden.

-Olen päättänyt erota tämän päivän päättyessä Partekin konsernijohtajan tehtävästä kuin myös yhtiön hallituksesta. Yhtälailla jätän puheenjohtajuuteni TT:ssä. Toivotan kaikkea hyvää Partekille, kaikille uskollisille kollegoilleni ja työtovereilleni kaikkialla maailmassa sekä yhtiön yli 11 000 osakkeenomistajalle, Christoffer Taxell toteaa.

-Toivon, että Partekin uusi osakkeenomistaja tuntisi vastuunsa yhtiön vahvoista liiketoiminnoista ja osaavasta henkilöstöstämme sekä varmistaisi yhtiön kaikkien osakkeenomistajien tasavertaisen kohtelun. Olen saanut olla mukana jännittävällä matkalla, joka on kestänyt lähes 12 vuotta. Nyt lähden Turkuun, Taxell ilmoittaa tiedotteessan.

Valtio vahvisti eilen myyvänsä osuutensa Partekista Koneelle. Taxell vastusti Koneen ostotarjousta ja kuvasi sitä vihamieliseksi valtausyritykseksi.

Pentistä TT:n hallituksen uusi puheenjohtaja

MTV3:n uutisten tietojen mukaan TT:n uudeksi puheenjohtajaksi on nousemassa TT:n hallituksen varapuheenjohtaja, vuorineuvos Heikki Pentti. Pentti on Lemminkäinen Oy:n hallituksen puheenjohtaja.

TT:n hallitus valittiin tehtäväänsä 22.11.2001. Hallituksessa on 40 jäsentä.

(MTV3)

(Talousuutiset 22.05.2002)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.