Tavoitteet, jotka jokainen kykenee saavuttamaan: Näitä asioita pitäisi oikeasti tehdä ennen kuin täyttää 35

Twitter-käyttäjät eivät purematta nielleet eläkeasiantuntijan neuvoja säästämisestä.

MarketWatch-sivusto twiittasi hiljattain tammikuisen artikkelinsa säästämisestä, ja Twitter-käyttäjät ryntäsivät sankoin joukoin esittämään mielipiteensä.

MarketWatch kertoo artikkelissaan, että eläkeasiantuntijoiden mukaan 30-vuotiaana tulisi säästössä olla vuosipalkan verran rahaa, 35-vuotiaana säästössä tulisi olla jo kaksi vuosipalkkaa. Tämä herätti huvitusta moista mahdottomana pitävissä Twitter-käyttäjissä.

"Tunnetteko yhtään oikeita ihmisiä? Olen vain utelias." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"35 ikävuoteen mennessä..."

Sen sijaan, että Twitterissä olisi innostuttu säästämisestä, käyttäjät alkoivat listata kieli poskella asioita, joihin oikeasti pitäisi kiinnittää huomiota ennen kuin täyttää 35 vuotta.

"35 ikävuoteen mennessä sinun olisi pitänyt säästää ainakin puolet leivästäsi lounaaseen sen sijaan, että olisit ahminut sen aamukymmeneltä." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"35 ikävuoteen mennessä sinulla pitäisi olla valtava laatikollinen johtoja, mutta et voi heittää niitä pois, koska olet aika varma, että tarvitset vielä niistä paria, mutta et tiedä, mitä niistä." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"35 ikävuoteen mennessä sinun pitäisi törmätä ystäviin ja sanoa "meidän pitäisi viettää aikaa pian yhdessä" kahdesti viikossa. Ette koskaan vietä aikaa yhdessä. Huudatte vain toisillenne siihen saakka, että toinen teistä kuolee."  Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"35 ikävuoteen mennessä sinun olisi pitänyt hamstrata enemmän kirjoja kuin yksikään ihminen voisi millään lukea kolmen eliniän aikana, eläkeasiantuntijat sanovat."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"35 ikävuoteen mennessä sinulla pitäisi olla suuri kassillinen parittomia sukkia, joista et uskalla heittää pois yhtäkään, koska heti kun teet niin, löydät sen parin."  Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"35 ikävuoteen mennessä olet todennäköisesti syönyt enemmän kuin kaksi kertaa painosi verran juustoa." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä. 

"35 ikävuoteen sinulla pitäisi olla kokonainen vaatekaapillinen yhtä kokoa liian pieniä vaatteita, joita säilytät sen ikuisen optimismin vuoksi, että mahdut niihin jälleen jonain päivänä."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä


Lähteet: Buzzfeed, MarketWatch, Twitter

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja