Mainos

Tavarajunan vaunuja suistui kiskoilta

Kuusi tavarajunan vaunua suistui kiskoilta Huutokosken ja Siikamäen välisellä rataosuudella tänään. Turma katkaisi Pieksämäen ja Varkauden välisen junaliikenteen. Rata oli tarkoitus saada korjatuksi ensi yönä tai huomisen aikana. Onnettomuus ei aiheuttanut henkilövahinkoja.

Varkaudesta Pieksämäelle matkalla olleesta tavarajunasta suistui vaunuja kiskoilta noin kello 14.15. Onnettomuuspaikka sijaitsee noin 24 kilometriä Pieksämäeltä itään. Rata vaurioitui noin 150 metrin matkalta. Rataosalla oltiin tekemässä perusparannustöitä eli vaihtamassa ratapölkkyjä. Alueella on nopeusrajoitus 40 kilometriä tunnissa.

Onnettomuuden syytä ja vahinkojen suuruutta ei vielä tiedetty. Tutkijalautakunta aloitti turman selvittämisen tänään. -Raivaustöihin päästäneen sitten kun tutkijalautakunta on tutkinut onnettomuuspaikan, ehkä yhdeksän aikaan illalla, arvioi ratapäällikkö Juhani Seppälä iltapäivällä.

Radalta suistuneet vaunut olivat paperipaalilastissa ja ne pysyivät pystyssä.

VR joutui korvaamaan päivällä neljä junavuoroa bussikuljetuksin Varkauden ja Pieksämäen välillä. Eilen puolenpäivän aikaan suistui niin ikään tavarajuna kiskoilta radan pettäessä sen alla Nokialla.
(STT)
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.