Tattikastiketta ja tagliatellea 2.8.2000

toim. Ari Malmberg

3 tomaattia
1 sipuli
1 valkosipulin kynsi
3 rkl öljyä
200 g tuoreita herkkutatteja
suolaa ja mustapippuria
n. 400 g tagliatellepastaa
30 g voita
50 g paremasaaniraastetta pinnalle

Leikkaa tomaatteihin pienet viillot ja kalttaa ne sitten kiehuvassa vedessä, poista kuori. Leikkaa tomaatit paloiksi (poista siemenet, mikäli haluat), hienonna sipuli ja valkosipuli. Leikkaa tatit ohuiksi viipaleiksi.

Paista tomaatteja, sipulia ja valkosipulia hetki öljyssä paistinpannulla. Lisää tatit ja mausta suolalla ja mustapippurilla.

Anna seoksen ensin kiehua hetki reippaasti ja hauduta sen jälkeen, kunnes tatit ovat kypsiä.

Sillä välin keitä tagliatelle al dente runsaassa kiehuvassa suolalla maustetussa vedessä. Valuta tagliatelle, mausta se voinokareella ja lisää tattikastike päälle. Tarjoile parmesaaniraasteen kera.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja