Tätä seksisalaisuutta ei kerrota kumppanille!

Lukijat paljastivat AVAlle, mitä salailevat kumppaniltaan makuuhuoneessa. Suurin osa ei pukahtanut, vaikka seksi olisikin epätyydyttävää!

"Mitä et kerro kumppanillesi makuuhuoneessa?", kysyi AVA lukijoiltaan. Vastaajista suurin osa, 32 prosenttia, jätti kertomatta seksin olevan epätyydyttävää. Toiseksi eniten, 26 prosenttia, lukijat pihistelivät fantasioidensa jakamista kullalleen. 14 prosenttia salasi kumppaniltaan epävarmuutensa, 12 prosenttia taas piilotteli vartaloaan. 16 prosenttia vastaajista kertoi salaavansa jotain muuta tai suhteen olevan täysin salaisuudeton.

Vaikenen, vaikkei seksi tyydytä

– Ei toiselle viitsi sanoa, että hän on huono sängyssä. Se loukkaa tunteita. Tietysti, jos on vakava parisuhde ja jonkun aikaa jo seurustellut, voi sanoa, mitä haluaa ja sitä kautta muokata. Huonoksi ei ole kuitenkaan pokkaa haukkua.

– Vaikkei seksi aina olisi yhtä hyvää, nautin kuitenkin läheisyydestä. Mitä sitä miehen mieltä pahoittamaan.

– En halua loukata kumppania, vaikka kaikki ei menisikään mukiin.

– Miksi pahoittaa toisen mieli? Ehkä seuraavalla kerralla tai seuraavan tyypin kanssa seksi on tyydyttävää!

– Jos seksi silloin tällöin on epätyydyttävää, en näe syytä kertoa siitä. Aina ei mene hommat nappiin. Tarpeen vaatiessa voin pyytää miestä tekemään jotain, mikä tuntuu paremmalta.

– En vain henno kertoa, koska se ei ole sitä todellakaan aina ole! Epäonnistutaanhan sitä muissakin asioissa välillä. Jos homma menisi jatkuvasti pieleen, sitten keskustelisin asiasta kyllä.

– Koska se on epäkohteliasta ja loukkaavaa toista ihmistä kohtaan!

– En kerro miehelleni, jos kyllästyn seksiin kesken puuhastelun. Enkä myöskään kerro, jos en saa orgasmia, vaan välillä jopa näyttelen!

– Naiseni on lahna. Minä teen työt, ja vieläpä yleensä ilman valaistusta.

Salaan – mutta mitä?

– En salaa mitään poikaystävältäni. Voin kertoa kaiken avoimesti, niin hänkin minulle.

– Salaan kaikkea: seksin epätyydyttävyyttä, fantasiani, vartaloni ja epävarmuuteni...

– Entiset suhteet eivät kuulu tähän makuuhuoneeseen. Osoittaa joko äärimmäistä typeryyttä tai epävarmuutta ja ainakin pöyristyttävää tahdittomuutta kysellä entisistä ja heidän paremmuudestaan. En voi käsittää. En minäkään halua kuulla mieheni entisistä. Ja silti hän kertoo heistä, yh-hyh.

– Etten haluaisi seksiä yhtä usein kuin hän – kiitos vaihdevuosivaivojen, jotka aiheuttavat mm. tukalaa yöhikoilua. Tunnen itseni likaiseksi heti aamutuimaan.

– Eipä tarvitse salailla mitään – kummankaan.

– Etten pidä seksistä.

– En kerro totuutta siitä, mitä kaikkea olen sängyssä tehnyt. Ihan vain siksi, että hänelle osa asioista voi olla wau-juttuja, kun itselleni peruskauraa. Haluan hänelle kuitenkin sen wau-tunteen sekä tunteen siitä, että hän käsittelee naista kuin mies konsanaan. Näin ei aina kuitenkaan ole, mutta suotakoon jälleen sekin hänelle.

Olenko viehättävä?

– Piilottelen kehoani, koska emme ole seurustelleet kuin kuukauden verran. Seksihän on muuten kerrassaan mahtavaa!

– Olen epävarma omasta viehättävyydestäni. Kumppanini mukaan hän kokee minut viehättävänä juuri sellaisena kuin olen. Itse en vain aina ole samaa mieltä asiasta. En kuitenkaan halua latistaa hänen tunnelmaansa valittamalla, että olen taas helteiden takia niin turvonnut ja hikinen.

Jotain salaisuuksia on oltava!

– En jaa hänelle fantasioitani. Mies kauhistuisi ja tulisi mustasukkaiseksi.

– En kerro hänelle fantasioistani – jos kertoisin ne eivät olisi enää fantasioitani. Fantasiani voisivat myös loukata häntä, olla liian härskejä hänen korvilleen.

– En kerro fantasioitani, koska fantasioitteni kohde on tuttu. En myöskään halua loukata puolisoani muillakaan vaihtoehdoilla.

– Jotain pitää pitää omina salaisuuksina ja haaveina. Tällä hetkellä saavuttamaton haaveeni ja unelmani kohdistuu erääseen komeaan saksalaiseen miesnäyttelijään.

Lue myös:


AVA

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja