Mainos

Tätä miestä Washington epäilee laivastoampujaksi

Washingtonissa laivaston esikunnassa ampujaksi epäilty ja surmansa saanut mies on tunnistettu. Hän on 34-vuotias Aaron Alexis, texasilainen laivaston alihankkija. Hän kuoli poliisin luoteihin.

Yhdysvaltain pääkaupungissa sattuneessa ampumisessa kuoli Alexisin lisäksi kaksitoista ihmistä ja toistakymmentä haavoittui, osa vakavasti.

Viranomaiset eivät ole varmoja siitä, toimiko eilen esikunta-alueella tulen avannut Alexis yksin, vai oliko hänellä rikoskumppani. Heillä ei ole tietoa myöskään ammunnan mahdollisista motiiveista. Viranomaiset yrittävät selvittää, kuinka mies tai miehet pääsivät tarkasti vartioidulle alueelle.

Amerikkalaismedian mukaan Alexis on ollut laivaston reserviläinen vuosina 2007-2011. Liittovaltion poliisi FBI yrittää kerätä tietoja miehestä ja on pyytänyt yleisöltä apua hänen taustojensa selvittämisessä.

Aluksi uskottiin, että ampujia oli kolme, mutta viranomaisten saivat selville varsin nopeasti, että yhdellä epäillyistä ei ollut mitään tekemistä ampumisen kanssa.

Toista mahdollista epäiltyä on kuvailtu mustaihoiseksi, 40-50-vuotiaaksi mieheksi, joka oli pukeutunut armeijatyylisiin vaatteisiin.

(MTV3-STT-Reuters-AFP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.