Mainos

Tätä mieltä Elop on "vuotaja-Murtazinin" esittämistä Nokian myyntiväitteistä

Nokian johtaja Stephen Elop on kommentoinut väitteitä, jonka mukaan Nokia olisi myymässä älypuhelintoimintonsa ohjelmistoyhtiö Microsoftille. Elopin mukaan kuuluisan teknologiabloggaaja Eldar Murtazinin esittämillä väitteillä ei ole pohjaa.

- Jotkut ihmiset näyttävät nauttivan huhujen luomisesta ja heiltä alkaa näköjään loppua tuoreet näkökulmat. Tämän takia sama huhu näyttää taas lähteneen liikkeelle, toteaa Elop PcMag-sivuston haastattelussa.

Elopin mukaan älypuhelimien ja peruskännyköiden suunnittelu saman yhtiön alaisuudessa antaa synergiaetua.

- Esimerkiksi paikannuspalveluissa meillä toimii yhteinen tiimi, joka tekee kehitystyötä niin peruspuhelimissa kuin älypuhelimissakin.

Lisää julkistuksia tulossa

Elop lupaa Yhdysvaltain markkinoille lisää älypuhelimia juuri julkistetun Lumia 900 -luurin lisäksi. Elopin mukaan lisää julkistuksia on tulossa myös ensi kuussa järjestettävillä Barcelonan Mobile World Congress -mobiiliteknologiamessuilla.

Elop ei antanut lisätietoa hiljattain julki tulleeseen tietoon, että Nokia on ostanut Norjalaisen Smarterphonen. Smartephonen kehittämän käyttöjärjestelmän kerrotaan antavan peruspuhelimelle älypuhelimesta tuttuja toiminnallisuuksia. Elop totesi, että hankinta liittyy Nokian projektiin, jossa pyritään tarjoamaan seuraavalle miljardille ihmiselle pääsy Internettiin.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.