Tätä Kim Kardashian rakastaa

Näyttävä Kim Kardashian kertoo rakastavansa ulkonäkönsä kanssa leikkimistä meikeillä. Nainen kokeilee erilaisia meikkaustyylejä ja ihannoi muutosta, jonka meikeillä saa aikaan.

Upeasta ulkonäöstään tunnettu tumma Hollywood-kaunotar Kimberly "Kim" Kardashian, 30, paljastaa Cosmopolitan-lehdessä rakastavansa meikkejä ja niiden avulla aikaansaatua muutosta ulkonäössä. Kim Kardashian kertoo kokeilevansa kaikkea uutta erilaisilla meikeillä.

– Rakastan laittautumista. Siskoni Kourtney vihaa hiuksiensa laittamista ja meikkaamista, mutta minä rakastan koko prosessia. Se tuntuu muodonmuutokselta, jonka jälkeen hehkun, elokuussa avioitunut Kardashian kertoo.

– On kuitenkin päivänselvää, että aina ei tarvitse olla meikattu, näyttääkseen nätiltä, nainen huomauttaa.

Vanhimmalla Kardashianin sisaruksella on jo omaa nimeään kantava uimapukumallisto, asusteita, hajuvesi ja vaatteita, mutta hän haluaisi vielä antaa nimensä meikkisarjalle.

– Olisi ihanaa, jos minulla olisi oma kosmetiikkasarja. Haaveilen siitä hatkuvasti. Olisin innoissani asiasta ja tietäisin tismalleen, mitä haluaisin. En ole sellainen ihminen, joka antaa nimensä mille tahansa, nainen kertoo ja painottaa, että meikkien pitäisi olla tarpeeksi laadukkaita.


MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images

Lähteet: Female First, Cosmopolitan

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja