Tätä harvoin näkee: NHL:ssä mykistävä kierros

Mikko Rantanen iski maalin Toronto-voitossa:"Pitkästä aikaa ehjä 60 minuuttinen" 2:13
Videolla Coloradolle maalin tehneen Mikko Rantasen kommentit Toronto-voiton jälkeen.

Jos pidät jääkiekossa maaleista, pidit todennäköisesti myös yön NHL-kierroksesta.

Kuudessa ottelussa tehtailtiin yhteensä 52 maalia. Se tietää ottelua kohden keskimäärin 8,7 osumaa. Luku on harvinaisen hurja, kun otanta on tämän suuruinen.

Suurinumeroisin, 13 maalin näytös nähtiin New Jersey Devilsin ja Chicago Blackhawksin välillä, kun Devils voitti ottelun 8–5. Ottelun toisessa erässä tehtailtiin hämmästyttävät kahdeksan osumaa.

Vähämaalisimmat ottelut olivat Washington–St. Louis ja Boston–Montreal. Näissä otteluissa syntyi viisi maalia per peli.