Tätä Elizabeth Hurley pelkää tosissaan

Näyttelijä Elizabeth Hurley pelkää tosissaan rintasyöpää. Vuosittainen mammografiatutkimus saa hänet kauhusta kankeaksi.

Gossip girl -sarjassa näyttelevä Elizabeth Hurley pelkää rintasyöpää niin paljon, että tutkimuksiin meneminen on hänelle kaikkea muuta kuin rutiinitarkastus. Hurleyn pelko on ymmärrettävää, sillä hänen isoäitinsä on kuollut rintasyöpään.

– 364 päivää vuodesta voin puhua rationaalisesti rintasyövästä ja useasti jopa osallistun hyväntekeväisyystempauksiin rintasyöpätietoisuuden lisäämiseksi. Mutta päivänä 365 olen paniikissa, tähti kertoo.

Tuona päivänä tähti nimittäin käy mammografiassa ja tulosten odottaminen saa hänet erittäin pelokkaaksi.

– Toimenpiteen ja tulosten kuulemisen välillä tulen erittäin pelokkaaksi. Sen 20 minuutin aikana, kun lääkäri tutkii kuvia, mielikuvitukseni vie minut synkkiin ja pelottaviin paikkoihin. Näen jo mielessäni, miten pieni poikani itkee hautajaisissani menetettyään äitinsä rintasyövälle, 9-vuotiaan Damian-pojan äiti Hurley kertoo.

Terveen paperit saatuaan tähti myöntää olevansa aina todella helpottunut, mutta tietää, ettei tulos merkitse terveyttä koko iäksi.

– Olen kompuroinut ulos sairaalasta viisi kertaa, helpotuksesta nyyhkyttäen, kun olen saanut terveen paperit ja minulla on taas vuosi aikaa taistella sairautta vastaan. En ole uhri, ainakaan vielä, Hurley kertoo.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja