Tätä BB-voittaja ei paljasta tyttöystävälleen!

Biisonimafian jaksossa vierailee julkkispari Niko Nousiainen ja Sofia Ruusila. Kuinka hyvin pariskunta toisensa tuntee? Se selviää Subin nettisarjan hämärässä parisuhdevisailussa! Mutta mitä Niko ei paljasta edes Sofialla?

Subin nettisarja Biisonimafian tuoreessa jaksossa vierailee julkkispari Niko Nousiainen ja Sofia Ruusila. Niko on tuttu Big Brother -ohjelmasta, jossa hän on vieraillut kahdesti vieden vuonna 2010 kauden voiton. Sofia puolestaan on Miss Helsinki 2010 sekä Monster Girl 2012.

Nikon ja Biisonimafian miesten tiet kohtasivat ensimmäistä kertaa Scandinavian Hunks -kesäkiertueen yhteydessä. Niko oli esiintymässä showryhmän Crazy Drivers Stunt Show -kiertueella ja huumoriryhmän kaverit löytyivät yleisöstä. Myöhemmin biisonimafialaiset ottivat yhteyttä Nikoon ja yhteistyö sai alkunsa. Niko ja Sofia innostuivat ajatuksesta esiintyä Biisonimafiassa, koska molemmat pitivät nettisarjan huumorista. Lopulta he päätyivät Biisonimafian SepariTV -sketsin parisuhdepeliin, jossa selvitetään kuinka hyvin pariskunta toisensa tuntee.

Mutta kuinka hyvin he tuntevat toisensa todellisuudessa? Ainakin Niko kertoo pariskunnan juttelevan paljon ja kaikesta. Hän väittää tietävänsä Sofiasta lähes kaiken. Mutta tietääkö Sofia kaiken Nikosta? Lue uutinen loppuun täältä!

BIISONIMAFIA maanantaisin Subin netissä osoitteessa sub.fi/biisonimafia.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat