Mainos

Tästä voit päätellä hänen olevan huono sängyssä – lue merkit!

Huono suutelija on myös huono rakastaja? Kyllä – ainakin tämän listauksen mukaan.

Jos hän on huono suutelija, humalassa tai tavattoman kiintynyt äitiinsä, makuuhuoneen puolella ei kenties nähdä suuria ilotulituksia, vihjaa Thefrisky.com. Millaisista merkeistä tiedät, että mies ei kenties ole unelmien prinssi vällyjen välissä?

Huono suutelija

Koska viimeksi harrastit loistavaa vaakamamboa suutelemista vihaavan miehen kanssa? Jos ette ole samalla aaltopituudella suutelemisen suhteen – liikaa kieltä, liian vähän kieltä, pelkkiä pikkupusuja – makuuhuoneessakin saattaa odottaa pettymys.

Kännikala

Oletko jo tavannut herra Humalaisen? Hänestä ei ole iloa makuuhuoneessa, sillä suorituskyky saattaa olla vakavasti hakusessa. Alkoholin aromi ei myöskään ole paras viettelytaktiikka, varsinkaan seuraavana aamuna.

Mikä ehkäisy?

Jos hän ei kanna kondomeja mukanaan, makuuhuoneongelmat voivat yllättää. Kenties hän ei edes suunnittele harrastavansa mitään eroottista kanssasi, tai hän ei vain ole ollut lähikontaktissa naisen kanssa niin pitkään aikaan, ettei ehkäisyvälineen ottaminen mukaan tule mieleen.

Ja jos sinäkään et kanna kondomeja mukanasi, ette koskaan pääse kokeilemaan hänen taitojaan makuuhuoneessa. Ole siis aina valmis, sillä harjoituksenpuutteesta johtuvan epäsynkan makuuhuoneessa voi aina korjata treenaamalla.

Herra Keskeyttäjä

Mies, joka ei anna sinun puhua loppuun, vänkää vastaan ja jatkaa lauseesi loppuun puolestasi, ei luultavasti välitä pätkääkään siitä, mikä on sinulle tärkeää. Intohimosi ja mielenkiinnon kohteesi ovat hänelle vain riidanaihe tai tilaisuus todistella omaa tietämystään. Miksi hän siis odottaisi makuuhuoneessa, että pääset loppuun?

Keskeyttäjä voi myös haluta olla aina oikeassa, mikä voi johtaa toisenlaiseen "ongelmaan". Herra täydellinen tahtoo saada naisensa nautinnon huipulle joka ikinen kerta, onhan hän myös naisen hekuman asiantuntija.

Rakas äiti

On ihanaa, jos mies rakastaa ja kunnioittaa äitiään. Jos äiti kuitenkin hiipii kaikkiin keskusteluihin ja hänen kuvansa kyttää teitä makuuhuoneen pöydällä, ongelmia voi olla luvassa. Jos siis opit tuntemaan äidin ennen poikaa, kannattaa kenties pitää housut jalassa.

Hän ei tyydytä itseään

Sillä, onko väite "käsityövapaasta elämästä" totta vai valhetta, ei ole suurta merkitystä. Jos mies ei viihdytä itseään, hän ei luultavasti ole kovinkaan seksuaalinen, tai hän häpeää eroottista nautintoa niin paljon, ettei halua tuottaa sitä itse itselleen. Kumpikaan vaihtoehdoista ei lupaa säkenöintiä sängyssä.

MTV3/Helmi

Lähde: Thefrisky.com

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.