Mainos

Tästä ökytalosta Tiger Woods ja Elin-vaimo käyvät veristä riitaa – katso kuvat

Varta vasten Tiger Woodsin toiveiden mukaan suunniteltua, viiden hehtaarin alueelle levittyvää ökykartanoa on rakennettu merenrantatontille jo vuosien ajan, mutta nyt vaikuttaa siltä ettei golfari välttämättä pääsekään nauttimaan työn tuloksista itse.

Urheiluhistorian suurimman seksiskandaalin ryvettämä golfaaja Tiger Woods on rakennuttanut itselleen uskomatonta ökykartanoa jo neljän vuoden ajan. Woods osti Floridan Jupiter Islandilta tontin vuonna 2006 huimaan 40 miljoonan dollarin hintaan ja aloitti mittavan rakennusoperaation, jonka on viimein määrä valmistua loppuvuoden aikana.

Valtavan talon yhteyteen rakennetaan muun muassa suihkulähde ja neljä uima-allasta, joihin lukeutuu muun muassa yksi täysmittainen allas sekä erillinen sukellusallas.

Peräti 3000 neliön talossa on työn alla myös oma happiterapiahuone, kuntosali sekä pieni golfrata harjoittelua varten. Maailman arvokkaimpiin kuuluvan luksuskartanon hinnan on arvioitu kohoavan jopa yli 80 miljoonaan dollariin.

Epäselvää on, kuinka kiinteistön käy, kun Woods ja hänen eroa hakeva vaimonsa Elin laittavat omaisuutensa jakoon. Tuoreimpien tietojen mukaan ruotsalaissyntyisen vaimon vaatimukset ovat jälleen kasvaneet: Elin vaatii saada haltuunsa juuri Jupiter Islandin kartanon.

Katso kuvia keskeneräisestä kartanosta täällä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.