Tässä ovat tulevan kevään ja kesän tärkeimmät trendit

Mitkä ovat tulevan muotikevään avainlookit? Entä trenditietoisen kesän tärkeimmät hankinnat? Lue AVAn vinkit kevät- ja kesäpukeutumiseen! Lisätietoa tulevan sesongin muodista illan Steven & Chris -showssa.

Harmaan ja pimeän talven jälkeen, mikäpä olisikaan tervetulleempaa kuin kesänkirjava väriloisto? Tämän kevään ja kesän mallistoissa kirkkaita ja vahvoja värejä on nähty enemmän kuin pitkään aikaan. Persoonallinen naisellinen tyyli syntyy nyt yhdistelemällä shortseissa, paitapuseroissa, villatakeissa ja sukissa hedelmäisen raikkaita oranssin, punaisen, vihreän ja keltaisen sävyjä.

Räiskyvien värien ohella tämän kevään muodikkaimmat asukokonaisuudet syntyvät nuden ja valkoisen sävyillä. Trenditietoisimmat verhoutuvat kokovalkoiseen. Nyt on myös oiva hetki investoida hyvälaatuiseen valkoiseen paitapuseroon. Yksinkertainen kauluspaita on yksi kevään avainvaatekappaleista, ja se muokkautuu vaivatta rennosta kaupunkivaatteesta bisnesasusteen kautta iltamenoihin.

Peruspaitapuseron ohella myös muut variaatiot ikiklassikosta ovat muotitietoisen valintoja. Valitse valkoisen sijasta vaaleanpunaisen tai kamelinsävyinen pusero, kokeile läpikuultavaa sifonkia tai pehmeää silkkiä. Housuissa, shortseissa ja hameissa rohkeat valitsevat nahkaa ja mokkaa.

Kukkakuosi on tulevalla sesongilla kaikkialla: korkeavyötäröisissä minihameissa ja -shortseissa, housuhameissa, mekoissa, haalareissa, paitapuseroissa ja leggingseissä. Kukkakuosia liian romanttisena pitävät pukeutuvat eläinkuosiin ja yhdistävät niihin etnisiä mausteita, kuten sulkia ja näyttäviä puisia koruja. Raitakuosi ja merihenkisyys jatkavat suosiotaan tulevanakin sesonkina.

Kesän suurista trenditeemoista tärkein vie menneille vuosikymmenille, villille ja vapaalle 1970-luvulle. Pillifarkut vaihtuvat korkeisiin vyötärölinjoihin ja erityisesti leveisiin lahkeisiin. Yläosat ovat vajaamittaisia, eikä navankaan paljastamista kannata pelätä. Puserot, paidat ja liivit ovat pitsiä ja virkattuja.

Muodikkain kesähame on maksimittainen. Kokeile myös midiä, eli puolipohkeeseen ulottuvaa mittaa.

1970-luvun hippityylin lisäksi 1960-luvun supernaiselliset silhuetit leveine hameineen ja vartalonmyötäisine yläosineen tekevät kesällä voimakkaan paluun.

Menneet vuosikymmenet näkyvät kevään asusteissakin. 1970-luvun hippityyliin koruja käytetään paljon ja näyttävästi. Trendikkäimmissä aurinkolaiseissa on kissamainen muoto. Laukkuja, vöitä ja vaatteita koristavat tänä kesänä erikokoiset tupsut. Ja kyllä, totta se on! Yksi tämän kesän kuumimmista asusteista on vanha tuttu 1990-luvulta: vyölaukku!

Kevään ja kesän muoti on aiheena AVAn Steven ja Chris -showssa maanantaina klo 00.00.

Steven & Chris AVAn myöhäisilloissa joka päivä noin klo 00.00.

Lähde: Fashionising.com

Kuvat: Getty Images

(AVA)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja